PDA

View Full Version : simple area macro



cproudfoot
3rd Apr 2008, 10:47 am
hi

could someone tell me the code for a button macro that will do the following:

basically the same as the AREA command. but with (Object) set automatically and the resulting area displayed in square meters instead of square mm.

thanks in advance

SEANT
3rd Apr 2008, 12:07 pm
This one is headed in the right direction, though could use a little refinement:


^C^C_Area;o;\(strcat (rtos(cvunit (getvar "area") "sq mm" "sq m")2 3) " Square Meter(s) AREA and " (rtos(cvunit (getvar "perimeter") "mm" "Meters")2 3) " Linear Meter(s) PERIMETER");

cproudfoot
3rd Apr 2008, 12:22 pm
impressive - thank you very much