+ Reply to Thread
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Forum Newbie
    Discipline
    Architectural
    Using
    Architecture 2008
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    2

    Default i have problem in installing autodesk 2008

    Registered forum members do not see this ad.

    i am installing autocad 2008, then i have a request code for install autocad2008. how can i get activation code from Autocad site

  2. #2
    Luminous Being tzframpton's Avatar
    Computer Details
    tzframpton's Computer Details
    Computer:
    HP Zbook
    Discipline
    Multi-disciplinary
    tzframpton's Discipline Details
    Occupation
    BIM Specialist
    Discipline
    Multi-disciplinary
    Details
    Full Virtual Design and Construction BIM services for the MEP engineering and construction industries.
    Using
    Revit 2018
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Dallas, TX - USA
    Posts
    9,048

    Default

    This site does not promote piracy if this is the intent of your post.

    If you want AutoCAD, legally that is, you will have to purchase a license from an authorized reseller or directly from the Autodesk Store.

    -TZ
    Tannar Z. Frampton ™ | Frampton & Associates, Inc.

  3. #3
    Super Moderator rkmcswain's Avatar
    Computer Details
    rkmcswain's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro x64
    Computer:
    HP ZBook 17
    CPU:
    i7-4810MQ @ 2.80 GHZ
    RAM:
    16GB
    Graphics:
    Nvidia Quadro K4100M
    Primary Storage:
    256GB SSD
    Secondary Storage:
    1TB SATA
    Monitor:
    (2) HP 23"
    Discipline
    Civil
    rkmcswain's Discipline Details
    Discipline
    Civil
    Details
    CAD Manager
    Using
    Civil 3D 2017
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Houston
    Posts
    4,449

    Default

    Quote Originally Posted by Morteza View Post
    i am installing autocad 2008, then i have a request code for install autocad2008. how can i get activation code from Autocad site
    Contact your reseller from whom you obtained the software. Nobody here can give you the code.
    If you purchased it direct from Autodesk, then contact them directly.
    https://knowledge.autodesk.com/conta...rsion-licenses
    R.K. McSwain
    CAD Panacea | twitter

  4. #4
    Forum Deity Dana W's Avatar
    Computer Details
    Dana W's Computer Details
    Operating System:
    Windows 8 64 bit
    Computer:
    Dell XPS ONE 2710
    Motherboard:
    Dunno
    CPU:
    Intel I-5 3330S @ 2.7 Ghz
    RAM:
    6 Gb
    Graphics:
    On board barely adequate
    Primary Storage:
    1 Terrabyte
    Secondary Storage:
    1 Terrabyte external
    Monitor:
    All in one 27" touch & pen
    Discipline
    Construction
    Dana W's Discipline Details
    Occupation
    Architectural Millwork Designer/Draftsman
    Discipline
    Construction
    Details
    Custom commercial millwork.
    Using
    AutoCAD LT 2018
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Oviedo, Florida
    Posts
    4,703

    Default

    11 year old software is either passed on from another user in some manner, bought at a roadside stand, or downloaded from a crack site. Which one of these illegal transfers is it?
    The S197 gen Ford Mustang, and the F-4 Phantom both prove the same theory. "With enough power applied, a school bus will fly."

  5. #5
    Forum Newbie
    Discipline
    Architectural
    Using
    Architecture 2008
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    2

    Default

    Quote Originally Posted by Dana W View Post
    11 year old software is either passed on from another user in some manner, bought at a roadside stand, or downloaded from a crack site. Which one of these illegal transfers is it?
    i bought form a site and downloaded it. can you help me?

  6. #6
    Super Moderator f700es's Avatar
    Computer Details
    f700es's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro (W)/Windows 7 Home Premium (H)
    Computer:
    Dell Optiplex 9020 (W)/ Dell Inspiron 570 (H)
    Motherboard:
    Intel (W)/AMD (H)
    CPU:
    Intel Core i7-4770 quad (W)/AMD Athlon 2 X4 (H)
    RAM:
    16 GB DDR3 (W)/ 6GB DDR3 (H)
    Graphics:
    nVidia Geforce GTX 645 (W)/nVidia GF GT430 (H)
    Primary Storage:
    256 gb SSD 0/ 1TB 1 (W)/1 TB (H)
    Secondary Storage:
    Seagate FreeAgent Go 320gb
    Monitor:
    Samsung P2770HD 28" LCD and Samsung B2430 (W)/Acer 28" LCD (H)
    Discipline
    Facilities Mgmt
    f700es's Discipline Details
    Occupation
    Space Database Admin
    Discipline
    Facilities Mgmt
    Details
    Archibus Management, Space planning, Design
    Using
    AutoCAD 2017
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Winston-Salem, NC - USA
    Posts
    5,549

    Default

    Quote Originally Posted by Morteza View Post
    i bought form a site and downloaded it. can you help me?
    Sorry but you got taken You cannot 'legally' buy older copies of AutoCAD or ANY AutoDesk product. You should look at AutoCAD clones/alternatives if you need a CAD program. Draftsight is one of the better ones. NanoCAD is one that is not too bad as well.
    Please do not PM me with CAD questions. Post your question on the forum. Our users are the best out there and you'll get the best possible answer to your question.

    - http://f700es.deviantart.com/gallery/ -


  7. #7
    Quantum Mechanic ReMark's Avatar
    Computer Details
    ReMark's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro 64-bit
    Computer:
    Thinkmate
    Motherboard:
    Intel DX58SO2 LGA1366 X58
    CPU:
    Intel i7-960 Quad-core 3.20GHz 8MB cache
    RAM:
    12GB (3x4GB) PC3-106000 DDR3
    Graphics:
    nVidia Quadro K4200, 4GB GDDR5
    Primary Storage:
    150GB Velocipraptor 10,000 rpm
    Secondary Storage:
    none
    Monitor:
    Dell P24LLH - 24" wide screen LCD
    Discipline
    See details...
    ReMark's Discipline Details
    Occupation
    CAD Draftsman/Designer...chemical manufacturing.
    Discipline
    See details below.
    Details
    I work for a specialty chemical manufacturer. I do a little bit of everything from P&IDs to civil to architectural and structural.
    Using
    AutoCAD 2018
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norwalk, CT USofA
    Posts
    46,447

    Default

    If you need lisp capability there is always Bricscad and BabaCAD. The first comes in three different flavors and with three different prices. The second is free.
    "I have only come here seeking knowledge. Things they wouldn't teach me of in college." The Police

    Eat brains...gain more knowledge!

    I'm now a full member of the Society for the Promotion of Mediocrity in CAD. Standards? We don't need no stinkin' standards! Take whatever advice I offer and do the opposite.

  8. #8
    Forum Deity Dana W's Avatar
    Computer Details
    Dana W's Computer Details
    Operating System:
    Windows 8 64 bit
    Computer:
    Dell XPS ONE 2710
    Motherboard:
    Dunno
    CPU:
    Intel I-5 3330S @ 2.7 Ghz
    RAM:
    6 Gb
    Graphics:
    On board barely adequate
    Primary Storage:
    1 Terrabyte
    Secondary Storage:
    1 Terrabyte external
    Monitor:
    All in one 27" touch & pen
    Discipline
    Construction
    Dana W's Discipline Details
    Occupation
    Architectural Millwork Designer/Draftsman
    Discipline
    Construction
    Details
    Custom commercial millwork.
    Using
    AutoCAD LT 2018
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Oviedo, Florida
    Posts
    4,703

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Quote Originally Posted by Morteza View Post
    i bought form a site and downloaded it. can you help me?
    You don't seem to be getting it. We cannot, and will not help you with issues from an unlicensed software.
    The S197 gen Ford Mustang, and the F-4 Phantom both prove the same theory. "With enough power applied, a school bus will fly."

Similar Threads

  1. Downloading and installing many Autodesk products
    By CAD Panacea in forum AutoCAD RSS Feeds
    Replies: 0
    Last Post: 27th Jun 2016, 06:00 pm
  2. Replies: 11
    Last Post: 17th Sep 2011, 07:07 pm
  3. Problem Installing Autocad 2008
    By mudpupy in forum Software & Licensing
    Replies: 1
    Last Post: 28th May 2008, 02:54 am
  4. installing Revit Arch. 2008
    By td88 in forum Revit General
    Replies: 1
    Last Post: 16th Apr 2008, 11:16 pm
  5. Installing Express Tools on MEP 2008??
    By tzframpton in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 2
    Last Post: 14th Jan 2008, 04:02 pm

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts