+ Reply to Thread
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Forum Newbie
    Discipline
    Structural
    Using
    AutoCAD 2011
    Join Date
    May 2017
    Posts
    3

    Default Does anyone know what this message means

    Registered forum members do not see this ad.

    it keeps popping up every few minutes.

  2. #2
    Super Moderator Cad64's Avatar
    Computer Details
    Cad64's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Profesional x64
    Computer:
    XI Computers
    Motherboard:
    Asus P8Z77-V Pro
    CPU:
    Intel Core I7 3770K 4.1 Ghz Quad Core 3rd Gen
    RAM:
    24GB DDR3 @ 1333MHz
    Graphics:
    Nvidia GeForce GTX 570 1280MB GDDR5
    Primary Storage:
    SATAII 500GB 7200 RPM
    Secondary Storage:
    Western Digital My Book Studio Edition II - 2TB capacity
    Monitor:
    HPf2105 21" LCD Widescreen & Cintiq 21ux
    Discipline
    Multi-disciplinary
    Cad64's Discipline Details
    Occupation
    Freelance Digital Artist
    Discipline
    Multi-disciplinary
    Details
    3D model building, texturing and rendering. Photoshop Color Graphics.
    Using
    AutoCAD 2014
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Southern California
    Posts
    10,139

    Default

    It would help if we knew what the message says.
    CGSociety Portfolio: http://rdeweese.cgsociety.org/
    Facebook:
    https://www.facebook.com/rdeweese67/


    "Work Smart, Not Hard"

  3. #3
    Quantum Mechanic ReMark's Avatar
    Computer Details
    ReMark's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro 64-bit
    Computer:
    Thinkmate
    Motherboard:
    Intel DX58SO2 LGA1366 X58
    CPU:
    Intel i7-960 Quad-core 3.20GHz 8MB cache
    RAM:
    12GB (3x4GB) PC3-106000 DDR3
    Graphics:
    nVidia Quadro K4200, 4GB GDDR5
    Primary Storage:
    150GB Velocipraptor 10,000 rpm
    Secondary Storage:
    none
    Monitor:
    Dell P24LLH - 24" wide screen LCD
    Discipline
    See details...
    ReMark's Discipline Details
    Occupation
    CAD Draftsman/Designer...chemical manufacturing.
    Discipline
    See details below.
    Details
    I work for a specialty chemical manufacturer. I do a little bit of everything from P&IDs to civil to architectural and structural.
    Using
    AutoCAD 2018
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norwalk, CT USofA
    Posts
    46,363

    Default

    It means the drawing you are working on was not produced originally with an AutoDesk product. That's my guess and I'm sticking with it or at least until we are told exactly what the message is or an image of the message is posted. Want to help us out here Michael?
    "I have only come here seeking knowledge. Things they wouldn't teach me of in college." The Police

    Eat brains...gain more knowledge!

    I'm now a full member of the Society for the Promotion of Mediocrity in CAD. Standards? We don't need no stinkin' standards! Take whatever advice I offer and do the opposite.

  4. #4
    Forum Newbie
    Discipline
    Structural
    Using
    AutoCAD 2011
    Join Date
    May 2017
    Posts
    3

    Default

    I did a screen capture of it. I guess that's no allowed. I t said "one or more objects in the drawing cannnot be save to the specified format. the operation was not completed and no file was created".

  5. #5
    Forum Newbie
    Discipline
    Structural
    Using
    AutoCAD 2011
    Join Date
    May 2017
    Posts
    3

    Default

    I did not create the original drawing, so I guess this is possible. The person who created it was more of a solid work user.

  6. #6
    Luminous Being Dadgad's Avatar
    Using
    AutoCAD 2013
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    At the confluence of worthlessness & invaluability
    Posts
    5,964

    Default

    If one hits Reply With Quote, there seems to be a fair amount of code there, which does not show up in the post.

    Ah, Michael has joined the party!
    Yes, Michael screenshots can, and frequently are posted on the forum.
    Volume and repetition do not validate opinions forged in the absence of thought.

  7. #7
    Quantum Mechanic ReMark's Avatar
    Computer Details
    ReMark's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro 64-bit
    Computer:
    Thinkmate
    Motherboard:
    Intel DX58SO2 LGA1366 X58
    CPU:
    Intel i7-960 Quad-core 3.20GHz 8MB cache
    RAM:
    12GB (3x4GB) PC3-106000 DDR3
    Graphics:
    nVidia Quadro K4200, 4GB GDDR5
    Primary Storage:
    150GB Velocipraptor 10,000 rpm
    Secondary Storage:
    none
    Monitor:
    Dell P24LLH - 24" wide screen LCD
    Discipline
    See details...
    ReMark's Discipline Details
    Occupation
    CAD Draftsman/Designer...chemical manufacturing.
    Discipline
    See details below.
    Details
    I work for a specialty chemical manufacturer. I do a little bit of everything from P&IDs to civil to architectural and structural.
    Using
    AutoCAD 2018
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norwalk, CT USofA
    Posts
    46,363

    Default

    A simple search using a portion of the error message would have led you directly to this....

    https://knowledge.autodesk.com/suppo...ed-format.html

    Causes and solutions are discussed.
    "I have only come here seeking knowledge. Things they wouldn't teach me of in college." The Police

    Eat brains...gain more knowledge!

    I'm now a full member of the Society for the Promotion of Mediocrity in CAD. Standards? We don't need no stinkin' standards! Take whatever advice I offer and do the opposite.

  8. #8
    Forum Deity
    Using
    AutoCAD 2002
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    East Sussex, U.K.
    Posts
    4,039

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Here is a screen capture (actually a snip) of the message produced by your screen capture insertion, attached as an image file rather than inserted as an image.
    Attached Images

Similar Threads

  1. Can anyone tell me what this icon means?
    By Ste1978 in forum Autodesk Inventor
    Replies: 8
    Last Post: 11th May 2010, 04:38 pm
  2. Can someone tell me what this means?
    By slntkrr in forum AutoCAD General
    Replies: 1
    Last Post: 4th Feb 2010, 02:50 pm
  3. What means these numbers?
    By welnias in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 16
    Last Post: 9th Oct 2008, 08:16 pm
  4. ARX ERROR: eDuplicateKey - Anybody know what this means?
    By Arnis in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 2
    Last Post: 22nd Mar 2008, 09:30 pm
  5. Does anyone know what these means?
    By Paul Davis in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 10
    Last Post: 20th Jul 2007, 11:01 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts