+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 12 of 12
  1. #11
    Junior Member awoehl's Avatar
    Computer Details
    awoehl's Computer Details
    Operating System:
    Windows XP 64 bit
    Computer:
    Dell Precision T3400
    Using
    Civil 3D 2017
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Iowa
    Posts
    20

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    It seems to be if I right click after I select an object to copy while not hovering over an object it lets me pick my displacement location but if I am hovering over something it automatically attaches my displacement location to 0,0.

  2. #12
    Forum Deity Dana W's Avatar
    Computer Details
    Dana W's Computer Details
    Operating System:
    Windows 8 64 bit
    Computer:
    Dell XPS ONE 2710
    Motherboard:
    Dunno
    CPU:
    Intel I-5 3330S @ 2.7 Ghz
    RAM:
    6 Gb
    Graphics:
    On board barely adequate
    Primary Storage:
    1 Terrabyte
    Secondary Storage:
    1 Terrabyte external
    Monitor:
    All in one 27" touch & pen
    Discipline
    Construction
    Dana W's Discipline Details
    Occupation
    Architectural Millwork Designer/Draftsman
    Discipline
    Construction
    Details
    Custom commercial millwork.
    Using
    AutoCAD LT 2018
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Oviedo, Florida
    Posts
    4,717

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Quote Originally Posted by awoehl View Post
    It seems to be if I right click after I select an object to copy while not hovering over an object it lets me pick my displacement location but if I am hovering over something it automatically attaches my displacement location to 0,0.
    You've asked the same question four times in two different threads. Are you even reading any of the responses?
    The S197 gen Ford Mustang, and the F-4 Phantom both prove the same theory. "With enough power applied, a school bus will fly."

Similar Threads

  1. Method for selecting multiple objects until enter/right click
    By thereisnotime in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 3
    Last Post: 30th Sep 2016, 08:08 pm
  2. Just one enter
    By teknomatika in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 2
    Last Post: 13th Jun 2013, 03:35 pm
  3. Can I make the "pause" respond to ENTER-key or right-mouse-click
    By Carsten Trolle in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 4
    Last Post: 30th Jan 2013, 01:20 pm
  4. How do I put Enter on the Right click!?
    By alijahed in forum AutoCAD General
    Replies: 1
    Last Post: 3rd May 2007, 01:43 am
  5. reconized mouse click or enter
    By jandres in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 4
    Last Post: 9th Sep 2005, 01:06 am

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts