+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Super Member
    Using
    AutoCAD 2010
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1,170

    Default Autocad kills the CPU all the sudden

    Registered forum members do not see this ad.

    hi

    runing acad 2010

    ive formatted my system and reinstalled Acad 2010,
    since than in every drawing while working something hapening to the system CPU, in the performence tab i can see CPU useage become more than 50% and in autocad it seems like the F9 is on(its not).

    after a while the useage become 20% and its all normal again

    any idea?

    no RAM ar CPU problem

  2. #2
    Quantum Mechanic ReMark's Avatar
    Computer Details
    ReMark's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro 64-bit
    Computer:
    Thinkmate
    Motherboard:
    Intel DX58SO2 LGA1366 X58
    CPU:
    Intel i7-960 Quad-core 3.20GHz 8MB cache
    RAM:
    12GB (3x4GB) PC3-106000 DDR3
    Graphics:
    nVidia Quadro K4200, 4GB GDDR5
    Primary Storage:
    150GB Velocipraptor 10,000 rpm
    Secondary Storage:
    none
    Monitor:
    Dell P24LLH - 24" wide screen LCD
    Discipline
    See details...
    ReMark's Discipline Details
    Occupation
    CAD Draftsman/Designer...chemical manufacturing.
    Discipline
    See details below.
    Details
    I work for a specialty chemical manufacturer. I do a little bit of everything from P&IDs to civil to architectural and structural.
    Using
    AutoCAD 2018
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norwalk, CT USofA
    Posts
    46,447

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    That's not much to go on. Why was it necessary to reformat your system? What other problems were you hoping to solve?
    "I have only come here seeking knowledge. Things they wouldn't teach me of in college." The Police

    Eat brains...gain more knowledge!

    I'm now a full member of the Society for the Promotion of Mediocrity in CAD. Standards? We don't need no stinkin' standards! Take whatever advice I offer and do the opposite.

Similar Threads

  1. Autocad 2000LT All of a sudden dimmensions are 4 times smaller
    By berol in forum AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    Replies: 5
    Last Post: 16th Jun 2017, 12:11 pm
  2. CAD not working ALL OF A SUDDEN
    By east§ide in forum AutoCAD General
    Replies: 1
    Last Post: 14th Oct 2008, 03:36 pm
  3. New server @ work kills my layouts
    By Lucid in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 11
    Last Post: 12th Mar 2008, 09:25 pm
  4. all of the sudden this doesn't work??????
    By msstrang in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 4
    Last Post: 19th Sep 2005, 10:36 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts