+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Full Member
    Discipline
    Civil
    Using
    Civil 3D 2016
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    31

    Default Civil 3D Profiles

    Registered forum members do not see this ad.

    Hello
    We are using Civil 3D to generate profiles of our pipe network
    But the format of the profiles as given by Civil 3D is not what we require
    So we have to use a lisp to manually adjust the profiles but now on Vanilla Autocad
    Attached is what Civil 3D gives us and what we require.
    Anyone familiar on how we can achieve what we require by using Civil 3d alone....Required Outcome.PNGCivil 3D Profile.PNG

  2. #2
    Senior Member sandiegophil's Avatar
    Computer Details
    sandiegophil's Computer Details
    Operating System:
    Windows 10 64bit
    Computer:
    HP z640
    CPU:
    E5-2609 v4 1.7GHz
    RAM:
    64gb
    Graphics:
    nvidia m3000
    Primary Storage:
    ssd
    Monitor:
    2-Z27s
    Discipline
    Civil
    sandiegophil's Discipline Details
    Occupation
    CAD Manager - County of San Diego DPW
    Discipline
    Civil
    Using
    Civil 3D 2018
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    265

    Default

    Hello,

    I have used pipe 'tables' to do almost exactly what you attached. The tables take some work to create properly but all of the fields you request seem to be available.

    phil

  3. #3
    Full Member
    Discipline
    Civil
    Using
    Civil 3D 2016
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    31

    Default

    Hi. Can you kindly elaborate on how to create and use pipe tables......

  4. #4
    Senior Member sandiegophil's Avatar
    Computer Details
    sandiegophil's Computer Details
    Operating System:
    Windows 10 64bit
    Computer:
    HP z640
    CPU:
    E5-2609 v4 1.7GHz
    RAM:
    64gb
    Graphics:
    nvidia m3000
    Primary Storage:
    ssd
    Monitor:
    2-Z27s
    Discipline
    Civil
    sandiegophil's Discipline Details
    Occupation
    CAD Manager - County of San Diego DPW
    Discipline
    Civil
    Using
    Civil 3D 2018
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    265

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    try these steps:

    open a file with a pipe network
    from the pipes pull-down menu select "add tables" second item from the bottom
    you will need to select a table style and you can choose items either by picking them separately or as a network
    you will need to modify the table style to include the fields you need and the format you want them to be displayed.

    or from the ribbon:
    annotate-
    add tables-
    pipe network-


    https://knowledge.autodesk.com/suppo...90C3B-htm.html

    hope this helps

Similar Threads

  1. Profiles
    By madriver in forum AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    Replies: 6
    Last Post: 8th Jul 2015, 03:41 am
  2. Dual install Civil 3d 2015 and Civil 3d 2012 - licensing issue
    By gharnd1 in forum AutoCAD Bugs, Error Messages & Quirks
    Replies: 1
    Last Post: 8th Oct 2014, 07:28 pm
  3. Replies: 3
    Last Post: 23rd Jun 2011, 05:14 pm
  4. Autodesk poll, Civil 3D Wishlist, Hot Tip Harry, Civil 3D
    By CAD Panacea in forum AutoCAD RSS Feeds
    Replies: 0
    Last Post: 16th Nov 2010, 08:10 pm
  5. Profiles
    By andrewjbarnett in forum CAD Management
    Replies: 1
    Last Post: 25th Sep 2008, 01:36 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts