+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 12 of 12
  1. #11
    Luminous Being RobDraw's Avatar
    Using
    MEP 2017
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Connecticut, USA
    Posts
    5,161

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Quote Originally Posted by SLW210 View Post
    I do not see anything in the OPs first thread about using relative coordinates.
    It sounds like he wants to draw the length and width in relation to the first point.
    Drafting is a breeze.

  2. #12
    Super Moderator SLW210's Avatar
    Computer Details
    SLW210's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 PRO 64-bit
    Computer:
    IBM Lenovo
    Motherboard:
    ACPI x64
    CPU:
    Pentium(R) i5 4570 @ 3.2GHz
    RAM:
    8 GB RAM
    Graphics:
    Nvidia Quadro 600 1GB
    Primary Storage:
    300 GB
    Secondary Storage:
    650GB
    Monitor:
    2x ThinkVision 24"
    Discipline
    Multi-disciplinary
    SLW210's Discipline Details
    Occupation
    Design Draftsman
    Discipline
    Multi-disciplinary
    Details
    Mostly do drafting related to manufacturing. From doing site layouts with proposed updates, additions and renovations to be budgeted and submitted for bid, to updating and changing existing drawings to reflect maintenance and repair/revision work done on site.
    Using
    AutoCAD 2011
    Join Date
    May 2007
    Location
    South Florida, USA
    Posts
    11,722

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Quote Originally Posted by RobDraw View Post
    It sounds like he wants to draw the length and width in relation to the first point.
    Never mind, I got it now.
    “A narrow mind and a fat head invariably come on the same person” Zig Zigler



Similar Threads

  1. Rectangle Command stopped working
    By D Francis in forum AutoCAD Bugs, Error Messages & Quirks
    Replies: 4
    Last Post: 19th Sep 2014, 05:03 am
  2. Wierdness with rectangle command
    By DavidgGBS in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 7
    Last Post: 24th Jun 2013, 02:56 pm
  3. Polygon & Rectangle Command Doesn't Work
    By gsksun4 in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 3
    Last Post: 7th Jun 2010, 07:54 pm
  4. erase everything outside a rectangle - need command
    By mark.meyers in forum AutoCAD General
    Replies: 1
    Last Post: 6th Aug 2009, 04:42 pm
  5. group command/extend trimm command not working
    By BITDRAUGHTY in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 3
    Last Post: 22nd Mar 2006, 06:01 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts