+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Super Member
    Using
    AutoCAD 2010
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1,230

    Default Show/Hide vertices

    Registered forum members do not see this ad.

    hi
    ive come to a drawing that cannot display vertices,
    for example a polyline appear without any blue verices,

    is there a way to hide/show vertices?

    https://www.dropbox.com/s/tbh1f8xn48...005sl.dwg?dl=0

    THanks
    S
    Last edited by samifox; 28th Nov 2017 at 10:38 am.

  2. #2
    Quantum Mechanic ReMark's Avatar
    Computer Details
    ReMark's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro 64-bit
    Computer:
    Thinkmate
    Motherboard:
    Intel DX58SO2 LGA1366 X58
    CPU:
    Intel i7-960 Quad-core 3.20GHz 8MB cache
    RAM:
    12GB (3x4GB) PC3-106000 DDR3
    Graphics:
    nVidia Quadro K4200, 4GB GDDR5
    Primary Storage:
    150GB Velocipraptor 10,000 rpm
    Secondary Storage:
    none
    Monitor:
    Dell P24LLH - 24" wide screen LCD
    Discipline
    See details...
    ReMark's Discipline Details
    Occupation
    CAD Draftsman/Designer...chemical manufacturing.
    Discipline
    See details below.
    Details
    I work for a specialty chemical manufacturer. I do a little bit of everything from P&IDs to civil to architectural and structural.
    Using
    AutoCAD 2018
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norwalk, CT USofA
    Posts
    46,878

    Default

    Could it have anything to do with a negative Z value such as: Z=-1.0000E+99 ?

    I ask because if you draw a new polyline, with a Z of 0.000 then click on it the vertices are displayed.

    Tested. I used the CHANGE command and Elevation option to give one of your polylines a new elevation of 0.0000 and once I clicked on it all the vertices appeared. I think you are a victim of someone's bad CAD habits.
    "I have only come here seeking knowledge. Things they wouldn't teach me of in college." The Police

    Eat brains...gain more knowledge!

    I'm now a full member of the Society for the Promotion of Mediocrity in CAD. Standards? We don't need no stinkin' standards! Take whatever advice I offer and do the opposite.

  3. #3
    Super Member
    Using
    AutoCAD 2010
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1,230

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    you are a star ReMark!!!

Similar Threads

  1. hide in Model - show in Paper
    By mitsos in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 4
    Last Post: 1st Jul 2017, 12:44 am
  2. how to programmatically show/hide blocks using their name
    By nik600 in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 13
    Last Post: 28th Nov 2011, 04:43 pm
  3. Show/hide layers
    By FunkyFresh in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 0
    Last Post: 18th Jun 2010, 08:08 pm
  4. show and hide toolbar in autocad2006 and over
    By motee-z in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 4
    Last Post: 25th Apr 2007, 08:12 pm
  5. Hide Show Command?
    By 4d in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 2
    Last Post: 29th Jul 2006, 04:14 am

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts