+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Senior Member
    Using
    AutoCAD 2011
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    169

    Default can't change attributes of a line

    Registered forum members do not see this ad.

    hello

    I have a few annotative lines that i need to edit: the original ones come out directly from a CAD related software, which labels some events along a strip. Then i manually have to edit those events, but when I plot the result here's the situation

    the UTA, and BRS which I edited appears darker than the others, which I didn't edit. this is because for some reasons I can't copy the properties from the original to the one I edited... so I end up with a darker plot... how would you solve this?

    many thanks!
    Attached Images
    Attached Files

  2. #2
    Quantum Mechanic BIGAL's Avatar
    Using
    Civil 3D 2016
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    GEELONG AUSTRALIA
    Posts
    10,603

    Default

    Look at the properties of the line one has maybe had the lineweight set to non zero or the bylayer is non zero or the color has a lineweight set to it in the CTB being used.

    Look at your layers Default & 0.0
    A man who never made mistakes never made anything

  3. #3
    Forum Deity
    Using
    AutoCAD 2002
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    East Sussex, U.K.
    Posts
    4,137

    Default

    If you go into the Layer Properties Manager, the layer "Events Panel 1 Markers" has the lineweight set to 0.00mm.

    You have drawn your edited marker lines on layer 0. If you wanted all your marker lines to be the same (thick or thin) then you should draw them all on the same layer.

  4. #4
    Senior Member
    Using
    AutoCAD 2011
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    169

    Default

    of course... didn't think of that, thanks a lot guys!!

  5. #5
    Super Moderator SLW210's Avatar
    Computer Details
    SLW210's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 PRO 64-bit
    Computer:
    IBM Lenovo
    Motherboard:
    ACPI x64
    CPU:
    Pentium(R) i5 4570 @ 3.2GHz
    RAM:
    8 GB RAM
    Graphics:
    Nvidia Quadro 600 1GB
    Primary Storage:
    300 GB
    Secondary Storage:
    650GB
    Monitor:
    2x ThinkVision 24"
    Discipline
    Multi-disciplinary
    SLW210's Discipline Details
    Occupation
    Design Draftsman
    Discipline
    Multi-disciplinary
    Details
    Mostly do drafting related to manufacturing. From doing site layouts with proposed updates, additions and renovations to be budgeted and submitted for bid, to updating and changing existing drawings to reflect maintenance and repair/revision work done on site.
    Using
    AutoCAD 2018
    Join Date
    May 2007
    Location
    South Florida, USA
    Posts
    12,108

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Match Properties fixed here.

    In the future, when I modify something like that I use LAYMCUR (Make objects layer current) so I am on the correct layer when I start modifying.
    “A narrow mind and a fat head invariably come on the same person” Zig Zigler



Similar Threads

  1. attributed blocks to change layer of Attributes & color of Attributes=bylayer?
    By chico1201 in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 3
    Last Post: 4th May 2015, 02:28 am
  2. Change fonts in text style and line thickness in all layer from command line?
    By mdbdesign in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 7
    Last Post: 25th Oct 2011, 03:00 am
  3. couldn't change the line weight of resistors, or change their color
    By jackson6612 in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 24
    Last Post: 13th Jan 2011, 12:10 pm
  4. Change attributes
    By woodman78 in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 38
    Last Post: 7th Apr 2010, 04:33 pm
  5. How Change Line Length Depend On Attribute Value Change
    By MR MAN in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 4
    Last Post: 1st Apr 2009, 03:08 am

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts