+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Full Member
    Using
    AutoCAD LT 2013
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Scotland
    Posts
    76

    Default Proxy Information Error on drawing start up

    Registered forum members do not see this ad.

    Hi all

    Every time I open my drawing template .dwg file, I get an error window opening up titled "Proxy Information".

    The text then reads:

    "The drawing you have opened or referenced contains custom objects created by an unavailable ObjectARX application. You do not need the original application to display proxy representations of objects that were saved in the drawing. However many manufacturers, including Autodesk, provide object enablers that also allow you to edit these custom objects.

    Visit the AutoCAD LT Object Enabler Assistant web page to locate Autodesk object enablers or contact the software publisher about object enablers for other applications.

    Missing Application : ASE-LPNTableRecord
    Total Number of Proxies : 2
    Number of objects (no graphics) : 2
    Number of entities with no graphics : 0
    Number of entities with bounding box graphics : 0
    Number of entities with real graphics metafile : 0"

    Below the text is then the following text and tick boxes that gives me three options on how to proceed:

    "Proxy Graphics

    - Do not show proxy graphics
    - Show proxy graphics
    - Show proxy bounding box"

    Then an OK button.

    The drawing file is completely blank - I've deleted all information, purged it and checked Xrefs and there is nothing attached.

    Can anyone please tell me in layman terms why this keeps coming up and how I clear it / get rid of it?

    Thanks for any help!

  2. #2
    Quantum Mechanic ReMark's Avatar
    Computer Details
    ReMark's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro 64-bit
    Computer:
    Thinkmate
    Motherboard:
    Intel DX58SO2 LGA1366 X58
    CPU:
    Intel i7-960 Quad-core 3.20GHz 8MB cache
    RAM:
    12GB (3x4GB) PC3-106000 DDR3
    Graphics:
    nVidia Quadro K4200, 4GB GDDR5
    Primary Storage:
    150GB Velocipraptor 10,000 rpm
    Secondary Storage:
    none
    Monitor:
    Dell P24LLH - 24" wide screen LCD
    Discipline
    See details...
    ReMark's Discipline Details
    Occupation
    CAD Draftsman/Designer...chemical manufacturing.
    Discipline
    See details below.
    Details
    I work for a specialty chemical manufacturer. I do a little bit of everything from P&IDs to civil to architectural and structural.
    Using
    AutoCAD 2018
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norwalk, CT USofA
    Posts
    46,865

    Default

    Just for the fun of it can you attach a copy of the dwg. file to your next post?
    "I have only come here seeking knowledge. Things they wouldn't teach me of in college." The Police

    Eat brains...gain more knowledge!

    I'm now a full member of the Society for the Promotion of Mediocrity in CAD. Standards? We don't need no stinkin' standards! Take whatever advice I offer and do the opposite.

  3. #3
    Super Member CyberAngel's Avatar
    Computer Details
    CyberAngel's Computer Details
    Operating System:
    Windows 10
    Discipline
    Architectural
    CyberAngel's Discipline Details
    Occupation
    Civil Drafter
    Discipline
    Architectural
    Details
    Roofing and Waterproofing
    Using
    AutoCAD 2014
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Anywhere Else
    Posts
    1,209

    Default

    One possibility is that the drawing was saved in a format newer than your 2008 version. When the system sees an object it doesn't understand and can't process, it assumes it's from a later version and you need a proxy handler.

    Of course, the obvious reason is that there is some stealth object for which you do need a proxy handler. There are many nooks and crannies where these objects can lurk. PURGE will get most but not all.
    breaking AutoCAD on a regular basis since 1991

  4. #4
    Full Member
    Using
    AutoCAD LT 2013
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Scotland
    Posts
    76

    Default

    Thanks for the replies.

    The drawing has definitely not been created from a newer version of AutoCAD and I've purged as much as it will let me.

    I've attached the drawing:

    Drawing With Error.dwg

  5. #5
    Forum Newbie
    Using
    AutoCAD 2019
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Egypt
    Posts
    2

    Default

    Simply search and download zombiekiller from app.autodesk.com this will delete all the proxy information in the drawing.
    BTW this proxy information is because the drawing is have been drawn by another cad program

  6. #6
    Senior Member pendean's Avatar
    Computer Details
    pendean's Computer Details
    Operating System:
    Windows 10 64it Pro
    Computer:
    Lenovo WorkStation
    Discipline
    Architectural
    Using
    AutoCAD 2018
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Texas
    Posts
    132

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    You are using LT2013, correct?
    I opened your file in LT2017 same dwg file format) and it reported no such errors here and LT2017 reports this file was created in AutoCAD (not another application).

    Your file does contain many REGAPPS that LT cannot use: use -PURGE command (there is a dash in the name) and get rid of them.
    --
    Dean Saadallah
    AutoCAD and LT User
    BLOG|TW|FB|PIN
    --

Similar Threads

  1. Proxy information
    By CADgirl in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 13
    Last Post: 2nd Jun 2011, 03:14 pm
  2. Proxy Information
    By donz67z in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 1
    Last Post: 8th Oct 2010, 09:47 am
  3. Proxy Information dialog box displayed
    By hermhart in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 4
    Last Post: 10th Jun 2010, 06:49 pm
  4. Proxy Information
    By kraker in forum AutoCAD General
    Replies: 6
    Last Post: 6th Jun 2008, 08:43 pm
  5. Proxy Information window
    By Rainy-Day in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 2
    Last Post: 12th Jan 2006, 02:50 am

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts