+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Super Moderator f700es's Avatar
    Computer Details
    f700es's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro (W)/Windows 7 Home Premium (H)
    Computer:
    Lenovo ThinkStation D20 (W)/ Dell Inspiron 570 (H)
    Motherboard:
    Intel (W)/AMD (H)
    CPU:
    Intel Xeon E5503 (W)/AMD Athlon 2 X4 (H)
    RAM:
    4 GB DDR3 (W)/ 6GB DDR3 (H)
    Graphics:
    nVidia Quadro FX 580 (W)/nVidia GF GT430 (H)
    Primary Storage:
    500 GB HDD (W)/1 TB (H)
    Secondary Storage:
    Seagate FreeAgent Go 320gb
    Monitor:
    Samsung P2770HD 28" LCD and Samsung B2430 (W)/Dell 22" LCD (H)
    Discipline
    Facilities Mgmt
    f700es's Discipline Details
    Occupation
    Space Database Admin
    Discipline
    Facilities Mgmt
    Details
    Archibus Management
    Using
    AutoCAD 2013
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Winston-Salem, NC - USA
    Posts
    5,010

    Default DWG version icon

    Does anyone know of a program that will show the dwg version in the explorer window? It shows different icons for different DWG versions. I saw one once but i cnnot find it now. Anyone ever hear of such an animal?

    TIA

    F7
    Please do not PM me with CAD questions. Post your question on the forum. Our users are the best out there and you'll get the best possible answer to your question.

    - http://f700es.deviantart.com/gallery/ -


  2. #2
    Super Moderator rkmcswain's Avatar
    Computer Details
    rkmcswain's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro x64
    Motherboard:
    Intel DZ77RE-75K
    CPU:
    i7-3770K 3.50GHz
    RAM:
    32GB
    Graphics:
    Nvidia Quadro 2000
    Primary Storage:
    125GB SSD
    Secondary Storage:
    500GB SATA
    Monitor:
    ASUS 27" / ASUS 24"
    Discipline
    Civil
    Using
    Civil 3D 2014
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Houston
    Posts
    3,879

    Default

    How about this....?

    http://www.cushat.co.uk/di/

  3. #3
    Senior Member fahim108's Avatar
    Computer Details
    fahim108's Computer Details
    Operating System:
    Windows XP Professional
    Computer:
    HP Pavilion dv5000
    Discipline
    Architectural
    fahim108's Discipline Details
    Occupation
    Architect
    Discipline
    Architectural
    Using
    AutoCAD 2012
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Mumbai, India
    Posts
    497

    Exclamation

    Wow! ...that's pretty useful! Thanks rkmcswain...
    ﻓﻬﻳﻢ ﺍﺣﻣﺪ ﺸﺎﻩ

  4. #4
    Super Moderator Lazer's Avatar
    Computer Details
    Lazer's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7
    Computer:
    HP xw 4600 Workstation
    CPU:
    Intel Core2 Duo, 3 Gig
    RAM:
    8GB
    Graphics:
    NVIDEA Quadro FX 1700
    Primary Storage:
    2TB
    Secondary Storage:
    Portable TB drive
    Monitor:
    Samsung SyncMaster 226
    Discipline
    Mechanical
    Lazer's Discipline Details
    Occupation
    2d and 3d Cad Engineer
    Discipline
    Mechanical
    Details
    Mechanical Designer using Autocad and Inventor
    Using
    Inventor 2015
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Northants, England
    Posts
    1,666

    Default

    Now that's a great program thanks rkmcswain
    USING AUTOCAD 2015 AND INVENTOR 2015, ALIAS 2015 SHOWCASE 2015.

    If in doubt scale and don't ask!



  5. #5
    Super Moderator f700es's Avatar
    Computer Details
    f700es's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro (W)/Windows 7 Home Premium (H)
    Computer:
    Lenovo ThinkStation D20 (W)/ Dell Inspiron 570 (H)
    Motherboard:
    Intel (W)/AMD (H)
    CPU:
    Intel Xeon E5503 (W)/AMD Athlon 2 X4 (H)
    RAM:
    4 GB DDR3 (W)/ 6GB DDR3 (H)
    Graphics:
    nVidia Quadro FX 580 (W)/nVidia GF GT430 (H)
    Primary Storage:
    500 GB HDD (W)/1 TB (H)
    Secondary Storage:
    Seagate FreeAgent Go 320gb
    Monitor:
    Samsung P2770HD 28" LCD and Samsung B2430 (W)/Dell 22" LCD (H)
    Discipline
    Facilities Mgmt
    f700es's Discipline Details
    Occupation
    Space Database Admin
    Discipline
    Facilities Mgmt
    Details
    Archibus Management
    Using
    AutoCAD 2013
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Winston-Salem, NC - USA
    Posts
    5,010

    Default

    Thanks, that might do it
    Please do not PM me with CAD questions. Post your question on the forum. Our users are the best out there and you'll get the best possible answer to your question.

    - http://f700es.deviantart.com/gallery/ -


  6. #6
    Senior Member James's Avatar
    Using
    Revit 2009
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    357

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    great program!
    10100.co.uk ONC/HNC Building Studies :: FCAD32 :: AutoCAD 2009 :: Revit 2009 :: Architectural Technician A.C.I.A.T ::

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 12th Sep 2006, 08:57 pm
  2. Problem with UCS icon
    By Eliascm21 in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 1
    Last Post: 9th Jun 2006, 03:38 pm
  3. ucs icon is...
    By carcachaca in forum AutoCAD General
    Replies: 1
    Last Post: 12th Apr 2006, 01:02 am
  4. UCS ICON
    By sye in forum AutoCAD 3D Modelling & Rendering
    Replies: 1
    Last Post: 15th Mar 2006, 05:44 pm
  5. UCS Icon Appearance
    By O Snap! in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 2
    Last Post: 3rd Mar 2006, 05:46 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts