+ Reply to Thread
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 21 to 30 of 57
  1. #21
    Forum Deity NBC's Avatar
    Using
    AutoCAD 2009
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Manchester, UK
    Posts
    2,109

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    what is your DIMRND value set to ?
    Life's constantly changing - keep up or get left behind

  2. #22
    Super Member happyunited's Avatar
    Using
    AutoCAD 2010
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Manchester, England
    Posts
    588

    Default

    Quote Originally Posted by NBC View Post
    what is your DIMRND value set to ?
    dimrnd = 0.00 ?>?

  3. #23
    Super Member happyunited's Avatar
    Using
    AutoCAD 2010
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Manchester, England
    Posts
    588

    Default

    Quote Originally Posted by NBC View Post
    what is your DIMRND value set to ?
    just looking if the value is 4.12 then it will dim it at 4.12 but if it is 4 it will dim it at 4 and not 4.00

  4. #24
    Forum Deity NBC's Avatar
    Using
    AutoCAD 2009
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Manchester, UK
    Posts
    2,109

    Default

    strange indeed.
    i'm not sure what to suggest right now, any offers ?
    Life's constantly changing - keep up or get left behind

  5. #25
    Banned Alan Cullen's Avatar
    Using
    Map 3D 2009
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Cairns, Queensland, Australia
    Posts
    4,181

    Default

    Yeah, I've had that happen before. Sorry, Happy, can't remember what I did to fix it.

    Maybe set it in DDIM, UNITS, and LUPREC?

  6. #26
    Super Member happyunited's Avatar
    Using
    AutoCAD 2010
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Manchester, England
    Posts
    588

    Default

    Ok Another Question, I Ahve Done A Dimension But I Dont Want Any Text On That Dim As I Want To Type My Own Its A Tricky Bit Of Text Is There Anything I Can Put In Text Overwrite So No Text Displays?

  7. #27
    Banned Alan Cullen's Avatar
    Using
    Map 3D 2009
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Cairns, Queensland, Australia
    Posts
    4,181

    Default

    Just type "A", and edit it to suit what you want. That way it will be placed correctly and centered.

    If you really don't want text there, just hit the space bar.

  8. #28
    Super Member happyunited's Avatar
    Using
    AutoCAD 2010
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Manchester, England
    Posts
    588

    Default

    Quote Originally Posted by Alan Cullen View Post
    Just type "A", and edit it to suit what you want. That way it will be placed correctly and centered.

    If you really don't want text there, just hit the space bar.
    WHERE DO I TYPE "A"?

  9. #29
    Super Member happyunited's Avatar
    Using
    AutoCAD 2010
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Manchester, England
    Posts
    588

    Default

    this is what i want- the note in white to be part of the dim but that is proving difficult!!
    Attached Images

  10. #30
    Banned Alan Cullen's Avatar
    Using
    Map 3D 2009
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Cairns, Queensland, Australia
    Posts
    4,181

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    When you do a dim, it asks you for the dimension required, but defaults to the dimmension it belives it should be. so if you hit ENTER, that default dimmension is returned.

    Just accept that default dimmension, then edit it (double click it) (should be mtext) and change it to what you want.

    Edit it, then move/rotate it to position.

Similar Threads

  1. command line up arrow question, and grip edit distance question
    By Rebel in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 7
    Last Post: 2nd Jun 2008, 03:15 pm
  2. dimensions
    By Littlemouse in forum AutoCAD General
    Replies: 8
    Last Post: 16th Aug 2007, 04:45 pm
  3. dimensions
    By Iris Yilmaz in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 4
    Last Post: 6th Aug 2006, 05:08 pm
  4. dimensions
    By sentinel in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 4
    Last Post: 16th Jul 2006, 05:12 pm
  5. Question regarding Dimensions
    By Xaquin in forum AutoCAD General
    Replies: 3
    Last Post: 24th Aug 2005, 02:31 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts