+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Using
    AutoCAD 2008
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    13

    Default "blend" tool in illustrator

    Registered forum members do not see this ad.

    Is there anything in CAD that works like this? i need to make a polar array of a line in a particular area, and this sort of function would be best for it.

    CAD2k8

  2. #2
    Super Member Mr T's Avatar
    Using
    AutoCAD 2007
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Loch Oich SCOTLAND...
    Posts
    1,641

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    If you post a screenshot of what it does I/we may be able to emulate it in Autocad.

    Nick
    http://www.flickr.com/photos/80049703@N00/ http://mtbnick.fotopic.net/
    http://s240.photobucket.com/albums/ff241/dyNick_Scots/
    http://designgraphicsshowcase.blogspot.com/

    High School Classroom - 21 AutoCAD 2007, Inventor 11, COREL Draw & Paint 11. Very Unreliable Network.

    Home - AMD 2.1GHZ - 512Ram, 64 Video,
    Laptop Inventor 7, Autocad 2004, Corel 11

Similar Threads

  1. Why do people use a "," rather than a "." as a decimal point?
    By Tempest in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 36
    Last Post: 10th Nov 2007, 12:32 am
  2. "LINK template" icons "greyed out" -why?
    By Chrisjpritchard in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 0
    Last Post: 2nd Mar 2007, 10:25 pm
  3. "Freeze Layer" tool
    By slg321 in forum AutoCAD General
    Replies: 5
    Last Post: 12th Feb 2007, 07:21 pm
  4. AutoCAD Express Tool System Variable Editor "SYSVDLG"
    By Between the Lines in forum AutoCAD RSS Feeds
    Replies: 0
    Last Post: 17th Jan 2007, 08:00 pm
  5. "Union" Meshes or "Slice" 3D Mesh
    By Peter31712 in forum AutoCAD 3D Modelling & Rendering
    Replies: 1
    Last Post: 29th Apr 2004, 11:11 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts