+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Full Member delliott's Avatar
    Discipline
    Structural
    delliott's Discipline Details
    Occupation
    Structural Designer/Maritime
    Discipline
    Structural
    Using
    AutoCAD 2014
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Houston, Texas
    Posts
    47

    Default Quick Dimensioning layer

    Registered forum members do not see this ad.

    AutoCad 2007! When I pick Qleader it automatically creates a layer called near and I can't seem to get rid of it. It seems if I forget to tell it at the command prompt the layer name to use it makes this near layer. I hate that! How do I fix it?

    Thanx

  2. #2
    Full Member delliott's Avatar
    Discipline
    Structural
    delliott's Discipline Details
    Occupation
    Structural Designer/Maritime
    Discipline
    Structural
    Using
    AutoCAD 2014
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Houston, Texas
    Posts
    47

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Never Mind! It Is A Inner Office Deal That Someone Decided Would Be Great With A Standard Layer Menu That We Have And Has Nothing To Do With 2007 Cad.

Similar Threads

  1. Quick Z value
    By Dean07 in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 53
    Last Post: 8th Feb 2008, 02:36 pm
  2. Is there a quick way of
    By Norts in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 7
    Last Post: 7th Feb 2007, 06:57 pm
  3. A Quick Tip on Quick Leader
    By CAD-e-Corner in forum AutoCAD RSS Feeds
    Replies: 0
    Last Post: 21st Nov 2006, 10:51 pm
  4. Accidentally dimensioning in defpoint layer
    By edwin in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 2
    Last Post: 5th Mar 2006, 02:25 pm
  5. Quick layer question
    By siderus in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 1
    Last Post: 13th Jan 2006, 07:44 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts