+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Full Member delliott's Avatar
    Using
    AutoCAD LT 2010
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Washington State
    Posts
    45

    Default Quick Dimensioning layer

    Registered forum members do not see this ad.

    AutoCad 2007! When I pick Qleader it automatically creates a layer called near and I can't seem to get rid of it. It seems if I forget to tell it at the command prompt the layer name to use it makes this near layer. I hate that! How do I fix it?

    Thanx

  2. #2
    Full Member delliott's Avatar
    Using
    AutoCAD LT 2010
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Washington State
    Posts
    45

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Never Mind! It Is A Inner Office Deal That Someone Decided Would Be Great With A Standard Layer Menu That We Have And Has Nothing To Do With 2007 Cad.

Similar Threads

  1. Quick Z value
    By Dean07 in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 53
    Last Post: 8th Feb 2008, 02:36 pm
  2. Is there a quick way of
    By Norts in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 7
    Last Post: 7th Feb 2007, 06:57 pm
  3. A Quick Tip on Quick Leader
    By CAD-e-Corner in forum AutoCAD RSS Feeds
    Replies: 0
    Last Post: 21st Nov 2006, 10:51 pm
  4. Accidentally dimensioning in defpoint layer
    By edwin in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 2
    Last Post: 5th Mar 2006, 02:25 pm
  5. Quick layer question
    By siderus in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 1
    Last Post: 13th Jan 2006, 07:44 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts