+ Reply to Thread
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 21 to 30 of 57
  1. #21
    Full Member
    Using
    AutoCAD 2009
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    64

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Well, I've sifted through at least 10 pages so far....but still haven't found a solution! I think I'm going to have to give it a rest for now as I've got to get dinner ready....what fun!?

    Thanks anyway for your help, Remark.....as always, much appreciated.

  2. #22
    Quantum Mechanic ReMark's Avatar
    Computer Details
    ReMark's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro 64-bit
    Computer:
    Thinkmate
    Motherboard:
    Intel DX58SO2 LGA1366 X58
    CPU:
    Intel i7-960 Quad-core 3.20GHz 8MB cache
    RAM:
    12GB (3x4GB) PC3-106000 DDR3
    Graphics:
    nVidia Quadro K4200, 4GB GDDR5
    Primary Storage:
    150GB Velocipraptor 10,000 rpm
    Secondary Storage:
    none
    Monitor:
    Dell P24LLH - 24" wide screen LCD
    Discipline
    See details...
    ReMark's Discipline Details
    Occupation
    CAD Draftsman/Designer...chemical manufacturing.
    Discipline
    See details below.
    Details
    I work for a specialty chemical manufacturer. I do a little bit of everything from P&IDs to civil to architectural and structural.
    Using
    AutoCAD 2018
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norwalk, CT USofA
    Posts
    46,360

    Default

    I'll look further into myself and check back in later.
    "I have only come here seeking knowledge. Things they wouldn't teach me of in college." The Police

    Eat brains...gain more knowledge!

    I'm now a full member of the Society for the Promotion of Mediocrity in CAD. Standards? We don't need no stinkin' standards! Take whatever advice I offer and do the opposite.

  3. #23
    Forum Deity Dana W's Avatar
    Computer Details
    Dana W's Computer Details
    Operating System:
    Windows 8 64 bit
    Computer:
    Dell XPS ONE 2710
    Motherboard:
    Dunno
    CPU:
    Intel I-5 3330S @ 2.7 Ghz
    RAM:
    6 Gb
    Graphics:
    On board barely adequate
    Primary Storage:
    1 Terrabyte
    Secondary Storage:
    1 Terrabyte external
    Monitor:
    All in one 27" touch & pen
    Discipline
    Construction
    Dana W's Discipline Details
    Occupation
    Architectural Millwork Designer/Draftsman
    Discipline
    Construction
    Details
    Custom commercial millwork.
    Using
    AutoCAD LT 2018
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Oviedo, Florida
    Posts
    4,675

    Default Similar issue

    A couple of months ago, I fired up my AutoCAD LT 2009 after several weeks of not using it.

    I use the Classic workspace. I had my properties bar and toolbar buttons all where they were supposed to be. However, many of them did not function. In particular, the Properties sheet and the design center. I kept getting either no response at all, or Invalid file name in Search Path(paraphrasing).

    Since most of the above are optional "Customizations" just like the Tabs/Panels, I feel it is similar or even exactly the same as the current issue.

    I got a clue when I clicked on some toolbar button and had the program lock-up. I task managered it into oblivion. Windows event viewer said it was an invalid key.

    I am positive my issue resulted from an overzealous register cleaner program foisted upon me by my McAffe anti-Virus software.

    With missing register keys, my only alternative was to do a Clean Uninstall per Autodesk instructions, and a complete re-install, and re-run of service packs.

  4. #24
    Full Member
    Using
    AutoCAD 2009
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    64

    Default

    Quote Originally Posted by ReMark View Post
    I'll look further into myself and check back in later.

    Thanks, Remark. I've given up for now but will give it another go next week. In the meantime, I'll just still to Autocad Classic.

  5. #25
    Quantum Mechanic ReMark's Avatar
    Computer Details
    ReMark's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro 64-bit
    Computer:
    Thinkmate
    Motherboard:
    Intel DX58SO2 LGA1366 X58
    CPU:
    Intel i7-960 Quad-core 3.20GHz 8MB cache
    RAM:
    12GB (3x4GB) PC3-106000 DDR3
    Graphics:
    nVidia Quadro K4200, 4GB GDDR5
    Primary Storage:
    150GB Velocipraptor 10,000 rpm
    Secondary Storage:
    none
    Monitor:
    Dell P24LLH - 24" wide screen LCD
    Discipline
    See details...
    ReMark's Discipline Details
    Occupation
    CAD Draftsman/Designer...chemical manufacturing.
    Discipline
    See details below.
    Details
    I work for a specialty chemical manufacturer. I do a little bit of everything from P&IDs to civil to architectural and structural.
    Using
    AutoCAD 2018
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norwalk, CT USofA
    Posts
    46,360

    Default

    Did you try CUIload?
    "I have only come here seeking knowledge. Things they wouldn't teach me of in college." The Police

    Eat brains...gain more knowledge!

    I'm now a full member of the Society for the Promotion of Mediocrity in CAD. Standards? We don't need no stinkin' standards! Take whatever advice I offer and do the opposite.

  6. #26
    Full Member
    Using
    AutoCAD 2009
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    64

    Default

    No....haven't tried that....

    I've typed in "cuiload" and I got a box titled "load/unload customisation". there are 3 items listed "autocad, custom and express" and "autocad" is currently highlighted.

    Please excuse my ignorance, but what do I do next?

  7. #27
    Quantum Mechanic ReMark's Avatar
    Computer Details
    ReMark's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro 64-bit
    Computer:
    Thinkmate
    Motherboard:
    Intel DX58SO2 LGA1366 X58
    CPU:
    Intel i7-960 Quad-core 3.20GHz 8MB cache
    RAM:
    12GB (3x4GB) PC3-106000 DDR3
    Graphics:
    nVidia Quadro K4200, 4GB GDDR5
    Primary Storage:
    150GB Velocipraptor 10,000 rpm
    Secondary Storage:
    none
    Monitor:
    Dell P24LLH - 24" wide screen LCD
    Discipline
    See details...
    ReMark's Discipline Details
    Occupation
    CAD Draftsman/Designer...chemical manufacturing.
    Discipline
    See details below.
    Details
    I work for a specialty chemical manufacturer. I do a little bit of everything from P&IDs to civil to architectural and structural.
    Using
    AutoCAD 2018
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norwalk, CT USofA
    Posts
    46,360

    Default

    Oh let's select AutoCAD and see what happens. I like to live dangerously.
    "I have only come here seeking knowledge. Things they wouldn't teach me of in college." The Police

    Eat brains...gain more knowledge!

    I'm now a full member of the Society for the Promotion of Mediocrity in CAD. Standards? We don't need no stinkin' standards! Take whatever advice I offer and do the opposite.

  8. #28
    Full Member
    Using
    AutoCAD 2009
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    64

    Default

    Quote Originally Posted by ReMark View Post
    Oh let's select AutoCAD and see what happens. I like to live dangerously.
    LOL! but the question is, do I want to live dangerously?!

    The only button to click on (apart from exiting) is "unload"....so if its not the right one....what will happen....will I lose everything....or maybe my computer will disintegrate before my eyes?!

    Aggghhhhh! Here goes....

  9. #29
    Full Member
    Using
    AutoCAD 2009
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    64

    Default

    Oh no! it didn't work....and now I've lost autocad classic too! Went back to the cuiload and all three items disappeared too!!

    What do I do? can I get everything back?

  10. #30
    Quantum Mechanic ReMark's Avatar
    Computer Details
    ReMark's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro 64-bit
    Computer:
    Thinkmate
    Motherboard:
    Intel DX58SO2 LGA1366 X58
    CPU:
    Intel i7-960 Quad-core 3.20GHz 8MB cache
    RAM:
    12GB (3x4GB) PC3-106000 DDR3
    Graphics:
    nVidia Quadro K4200, 4GB GDDR5
    Primary Storage:
    150GB Velocipraptor 10,000 rpm
    Secondary Storage:
    none
    Monitor:
    Dell P24LLH - 24" wide screen LCD
    Discipline
    See details...
    ReMark's Discipline Details
    Occupation
    CAD Draftsman/Designer...chemical manufacturing.
    Discipline
    See details below.
    Details
    I work for a specialty chemical manufacturer. I do a little bit of everything from P&IDs to civil to architectural and structural.
    Using
    AutoCAD 2018
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norwalk, CT USofA
    Posts
    46,360

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Do not UNLOAD!

    We can also try the REPAIR option.
    "I have only come here seeking knowledge. Things they wouldn't teach me of in college." The Police

    Eat brains...gain more knowledge!

    I'm now a full member of the Society for the Promotion of Mediocrity in CAD. Standards? We don't need no stinkin' standards! Take whatever advice I offer and do the opposite.

Similar Threads

  1. SHX missing
    By dusko in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 2
    Last Post: 7th Apr 2008, 01:47 pm
  2. missing lines
    By petesperry in forum AutoCAD General
    Replies: 36
    Last Post: 28th Sep 2007, 05:10 pm
  3. missing Properties tab.
    By Noahma in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 8
    Last Post: 15th Sep 2007, 01:13 am
  4. x-ref dwgs missing
    By acemasi in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 1
    Last Post: 11th Dec 2006, 01:34 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts