+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: I cannot post

  1. #1
    Senior Member Orbit's Avatar
    Using
    not applicable
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    167

    Default I cannot post

    Registered forum members do not see this ad.

    It looks like I am not able to post my messeges. I just tried to submit a message and nothing appeared.

  2. #2
    Senior Member Orbit's Avatar
    Using
    not applicable
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    167

    Default

    I submitted 2 messages on Solid Modelling & Rendering and none of them appeared.
    It looks like I do not have any other posting problem but why there I cannot post messeges and here everything goes well?

    I do not know where my 2 messages are but I choosed the right section.

  3. #3
    Administrator CADTutor's Avatar
    Computer Details
    CADTutor's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Home Premium 64bit
    Motherboard:
    Asus P7P55D-E PRO
    CPU:
    Intel Core i7-860
    RAM:
    4GB PC3-12800 C8 Corsair Dominator
    Graphics:
    NVIDIA Quadro FX 1800 768 MB
    Primary Storage:
    Intel X25-M SSD 160GB
    Secondary Storage:
    Samsung Spinpoint 320GB
    Monitor:
    BenQ FP241W 24" Wide
    Discipline
    Education
    CADTutor's Discipline Details
    Occupation
    Senior Lecturer (Digital Design), Landscape Architect & Web Designer
    Discipline
    Education
    Using
    AutoCAD 2015
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Hampshire, UK
    Posts
    3,731

    Default

    Haven't heard that one before. I'll look into it. Anyone else experiencing problems posting?
    Tip: Please do not PM or email me with CAD questions - use the forums, you'll get an answer sooner.
    AutoCAD Tutorials | How to add images to your posts | How to register successfully | Forum FAQ

  4. #4
    Administrator CADTutor's Avatar
    Computer Details
    CADTutor's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Home Premium 64bit
    Motherboard:
    Asus P7P55D-E PRO
    CPU:
    Intel Core i7-860
    RAM:
    4GB PC3-12800 C8 Corsair Dominator
    Graphics:
    NVIDIA Quadro FX 1800 768 MB
    Primary Storage:
    Intel X25-M SSD 160GB
    Secondary Storage:
    Samsung Spinpoint 320GB
    Monitor:
    BenQ FP241W 24" Wide
    Discipline
    Education
    CADTutor's Discipline Details
    Occupation
    Senior Lecturer (Digital Design), Landscape Architect & Web Designer
    Discipline
    Education
    Using
    AutoCAD 2015
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Hampshire, UK
    Posts
    3,731

    Default

    Well, both of your posts are there where you left them and I've even replied. Too much sun maybe?
    Tip: Please do not PM or email me with CAD questions - use the forums, you'll get an answer sooner.
    AutoCAD Tutorials | How to add images to your posts | How to register successfully | Forum FAQ

  5. #5
    Senior Member Orbit's Avatar
    Using
    not applicable
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    167

    Default

    That happens when you try to get tanned at the bulb light like I did- however, today is another day and still cannot find my posts.

    On my screen, and only for few sections 2- 3 or so, I experienced that even I read the posts they still shows as unread next time I loggin and no new messeges are post it.
    For the last 2 weeks I cannot see anything new posted on Solids&Rendering, Begginer Area.
    I posted yesterday 2 times on Solids&R. and they are not visible to me.

    Basically, I cannot find them. ( and no more bulb- tanning today for me and wishful thinking- I would love some raysun now).

  6. #6
    Senior Member Orbit's Avatar
    Using
    not applicable
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    167

    Default

    Project on 3d
    3 Orbit 33 Sat Jan 11, 2003 9:39 pm

    that is what shows on my screen as the last posting on Solids&R. section

  7. #7
    Administrator CADTutor's Avatar
    Computer Details
    CADTutor's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Home Premium 64bit
    Motherboard:
    Asus P7P55D-E PRO
    CPU:
    Intel Core i7-860
    RAM:
    4GB PC3-12800 C8 Corsair Dominator
    Graphics:
    NVIDIA Quadro FX 1800 768 MB
    Primary Storage:
    Intel X25-M SSD 160GB
    Secondary Storage:
    Samsung Spinpoint 320GB
    Monitor:
    BenQ FP241W 24" Wide
    Discipline
    Education
    CADTutor's Discipline Details
    Occupation
    Senior Lecturer (Digital Design), Landscape Architect & Web Designer
    Discipline
    Education
    Using
    AutoCAD 2015
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Hampshire, UK
    Posts
    3,731

    Default

    Hmm, strange. It all looks fine to me. Could be a cache problem. Try deleting all files in your browser cache and see what happens. Also, if you can - try looking at the forum on a different PC.
    Tip: Please do not PM or email me with CAD questions - use the forums, you'll get an answer sooner.
    AutoCAD Tutorials | How to add images to your posts | How to register successfully | Forum FAQ

  8. #8
    superjari
    Guest

    Default

    You could also try temporarily disabling your popupstopper/killer (if you have one)...

  9. #9
    Senior Member Orbit's Avatar
    Using
    not applicable
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    167

    Default

    Sorry for bothering but it looks like my computer had a mind on his own. I delete it some cookies and works fine now.

    I apologize for the inconvenience

  10. #10
    Forum Newbie
    Discipline
    Manufacture
    Mannyroad's Discipline Details
    Occupation
    Former Civil Engineer, now Street furniture designer
    Discipline
    Manufacture
    Details
    The company I work for make high end, bespoke, street furniture for prestigious landscape/urban projects throughout the UK.
    Using
    Inventor 2016
    Join Date
    Sep 2017
    Location
    Lancashire, UK
    Posts
    6

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Guys,

    I'm new to this forum and whilst I've had no problem posting a thread on the newbie introduction section of the forum, when I come to post a thread about an Inventor issue, in the Inventor section, I can't get my post to upload, it just vanishes. The post I created included a couple of jpegs showing my inventor problem but the thread simply won't post, and this is confirmed in my profile area because that only shows my introduction post as having been posted. funny thing is, is that when I clicked on 'post thread' a message comes up saying duplication, but that can't be so. As a newbie, am I not allowed to include a jpeg? Is this the problem? If so it makes it hard to demonstrate my Inventor problem.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts