+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Forum Newbie
    Using
    AutoCAD 2007
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    4

    Default Print spooling taking way too long

    Registered forum members do not see this ad.

    I have a co-worker who's having a problem with printing. He is in our San Francisco office and im in our Vegas office, so i cant really physically see his computer to do any testing. This is why I have come to you the experts for help

    He is saying that it is taking him roughly 15 minutes to spool a print. Do you think maybe he has a setting on that caches or regens the drawing while the print is spooling? My coworker in this office and i have been trying to figure out why it would take so long to spool a print, but could not come up with anything.

    He even has a dual core desktop (same as mine) and i have never had this problem. Do you have any ideas why it would take so long to do this?

  2. #2
    Super Moderator Strix's Avatar
    Using
    not applicable
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Sheffield UK
    Posts
    3,074

    Default

    *dredges guff from deepest darkest corners of brain*

    is there a setting somewhere which dictates whether buffering takes place at the plotter or at the PC?
    Find your new best friend at Rain Rescue

    If you are a good drafter, tech will help. If you are a bad drafter, nothing will help. - Jack_O'neill at CADTutor

  3. #3
    Forum Newbie
    Using
    AutoCAD 2007
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    4

    Default

    Quote Originally Posted by Strix View Post
    *dredges guff from deepest darkest corners of brain*

    is there a setting somewhere which dictates whether buffering takes place at the plotter or at the PC?
    Not sure...where would i find that? Ive looked under options in the plot/publish tab but could not find anything that would pertain to that. Are you talking about with the actual plotter settings aside from CAD?

  4. #4
    Super Moderator Strix's Avatar
    Using
    not applicable
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Sheffield UK
    Posts
    3,074

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    sorry, I've no idea

    I just remember a similar problem going on in an office I was once contracting in
    Find your new best friend at Rain Rescue

    If you are a good drafter, tech will help. If you are a bad drafter, nothing will help. - Jack_O'neill at CADTutor

Similar Threads

  1. CUI changes aren't taking effect
    By warren in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 5
    Last Post: 18th Jun 2013, 08:51 pm
  2. *Now Taking Tutorial Requests*
    By rustysilo in forum Tutorials & Tips'n'Tricks
    Replies: 4
    Last Post: 10th Sep 2008, 11:39 pm
  3. Should the CAD Manager be taking this approach?
    By Dman2900 in forum CAD Management
    Replies: 14
    Last Post: 22nd Feb 2008, 11:48 pm
  4. taking out a section of a box
    By gib65 in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 2
    Last Post: 12th Apr 2006, 04:28 am
  5. Slow Printer Spooling in 2006
    By Tabetha in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 2
    Last Post: 29th Mar 2006, 07:13 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts