+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 12 of 12
  1. #11
    Super Member resullins's Avatar
    Computer Details
    resullins's Computer Details
    Operating System:
    XP... moving to 7 soon, hopefully.
    Computer:
    Dell Precision T4500
    CPU:
    Intel Xeon E5405
    RAM:
    4.00 GB
    Graphics:
    NVidia Quadro NVS 290
    Monitor:
    Dual Dell 20" 16x9 running DVI-D
    Using
    AutoCAD 2014
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Nashville, TN
    Posts
    518

    Default

    I really don't know... I've tried everything I could find online. The weirdest thing is that there doesn't seem to be a pattern to it. It does it with small blocks more often than with larger ones... but the insertion point, file size, etc... that's all random.

    And I HATE IT! Grrr... I hope someone figures this out!

  2. #12
    Senior Member yrnomad's Avatar
    Computer Details
    yrnomad's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 - 64 bit
    Computer:
    HP Z220
    CPU:
    Intel core I7 3.4GHz
    RAM:
    16 GB
    Graphics:
    nVidia GeForce 9600 GT w/dual monitor output
    Primary Storage:
    1 tb SATA
    Monitor:
    (1) 22" Acer & (1) Dell 19" LCD
    Discipline
    Electrical
    yrnomad's Discipline Details
    Occupation
    Drafting/Design Electrical contractor's shop
    Discipline
    Electrical
    Using
    AutoCAD 2014
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Vancouver, WA - USA
    Posts
    110

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    I haven't come up with a better solution. It is random, and very frustrating.
    I've stopped updating the .png files. At 1500 blocks, and the other "wants" the users have it's become a low priority.
    Looking at your profile I see you have Acad 2012, I'd hoped that Autodesk had fixed it in a newer release but haven't bothered to open the box on '11 or '12.
    "If you don't have time to do it right, will there be time to do it over?" this was hung on my boss' door 15 years ago for me to see on my first day... no pressure really!?!

Similar Threads

  1. IPN Won't update
    By arusho in forum Autodesk Inventor
    Replies: 12
    Last Post: 25th Oct 2007, 03:46 pm
  2. How custom tool button images are created for tool palettes
    By Autodesk in forum AutoCAD RSS Feeds
    Replies: 0
    Last Post: 21st Feb 2007, 04:13 am
  3. Forum Update to 2.0.11
    By CADTutor in forum News, Announcements & FAQ
    Replies: 2
    Last Post: 19th Nov 2004, 10:12 pm
  4. XP SP2 Update
    By David Bethel in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 1
    Last Post: 23rd Aug 2004, 10:07 am

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts