+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: Mtext editing

  1. #1
    Forum Newbie
    Using
    Map 3D 2008
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    5

    Default Mtext editing

    Registered forum members do not see this ad.

    Hi

    When I insert an mtext, the text editor blows up so it fills the whole screen (and more). Is there a way to change the default size of the mtext editor (as a percentage of screen size or something)?

    I am aware of the mtextfixed-command. But having the mtextfixed set to 0 when editing existing mtexts, stops it from automaticaly rotateting and resizing the mtext editor (so you have to zoom in or out to see what your editing), and i would like to keep this nice feature.

    Regards
    tAC

  2. #2
    Forum Newbie
    Using
    AutoCAD 2009
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Boulder, CO USA
    Posts
    6

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Here you go

    at the Aotocad command prompt:

    servar

    MTEXTFIXED = 1

    should do it...

Similar Threads

  1. 3D editing
    By alijahed in forum AutoCAD General
    Replies: 1
    Last Post: 29th Oct 2007, 07:14 am
  2. Can Lisp use mtext to make multi string mtext editor?
    By muck in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 1
    Last Post: 18th Dec 2006, 03:22 am
  3. CTB Editing
    By Galingula in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 2
    Last Post: 3rd May 2006, 03:54 pm
  4. SIZE OF IN PLACE EDITOR WHEN EDITING MTEXT
    By graham in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 11
    Last Post: 13th Jan 2006, 04:33 pm
  5. MTEXT created in same MTEXT editor on different layers?
    By hyposmurf in forum AutoCAD General
    Replies: 2
    Last Post: 5th Sep 2003, 12:54 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts