+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: lineweight

  1. #1
    Senior Member JONTHEPOPE's Avatar
    Using
    AutoCAD 2009
    Join Date
    May 2008
    Location
    Canada
    Posts
    237

    Default lineweight

    Registered forum members do not see this ad.

    Is this good code to put lineweight on ?

    .doc file

    Code:
     
    (setvar (lwdisplay (on))
    Thanks
    THE HOLY ONE

  2. #2
    Forum Deity
    Using
    Civil 3D 2008
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Pittsburgh, PA, USA
    Posts
    3,581

    Default

    well, did you try it? Did it work? if not try this
    Code:
    (setvar "lwdisplay" 1)
    you might want also want to look here...
    http://www.cadtutor.net/forum/showthread.php?t=29645

  3. #3
    Senior Member JONTHEPOPE's Avatar
    Using
    AutoCAD 2009
    Join Date
    May 2008
    Location
    Canada
    Posts
    237

    Default Works For Me

    Registered forum members do not see this ad.

    Good Stuff
    THE HOLY ONE

Similar Threads

  1. lineweight
    By rookie37 in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 1
    Last Post: 15th Oct 2008, 01:08 am
  2. Lineweight
    By Ndape in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 2
    Last Post: 16th Jul 2008, 08:25 am
  3. lineweight
    By abo maab in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 1
    Last Post: 24th Apr 2007, 01:51 pm
  4. Lineweight
    By nscherneck in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 6
    Last Post: 28th Sep 2006, 02:48 am

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts