+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Senior Member JaketheMan's Avatar
    Computer Details
    JaketheMan's Computer Details
    Operating System:
    Windows XP
    RAM:
    1 GB
    Monitor:
    CTX Ultra Screen
    Using
    AutoCAD 2008
    Join Date
    May 2007
    Location
    Asheville, NC / Bristol, TN
    Posts
    160

    Default Locked or Unlocked?

    Registered forum members do not see this ad.

    I am running AutoCAD 2004 and there is a service packet I need to instal in order to aviod any more internal errors thus leading to a system crash. It tells me to choose one, locked or unlocked, depending on what I have. I follow the directions to find out which is it, but I can't find it
    "Think it,
    Design it,
    Build it."
    www.Microvellum.com
    The World's #1 AutoCAD Based Manufacturing Software.
    Software Solutions for the Woodworking Industry.

  2. #2
    Senior Member uddfl's Avatar
    Using
    AutoCAD 2008
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    312

    Default

    http://usa.autodesk.com/adsk/servlet...linkID=9240617

    enter ACADVER on the command line to determine whether you have the locked or the unlocked version of the software.

    If the value displayed for the software version has the suffix "s", install the locked service pack. For example, if acadver returns 15.05s, install the locked service pack (note that the version number may vary slightly based on the version of the software).

    For all other version values, install the unlocked service pack.
    "AS IS" AND WITH ALL FAULTS.

  3. #3
    Senior Member JaketheMan's Avatar
    Computer Details
    JaketheMan's Computer Details
    Operating System:
    Windows XP
    RAM:
    1 GB
    Monitor:
    CTX Ultra Screen
    Using
    AutoCAD 2008
    Join Date
    May 2007
    Location
    Asheville, NC / Bristol, TN
    Posts
    160

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    ty 16.0s :-)
    "Think it,
    Design it,
    Build it."
    www.Microvellum.com
    The World's #1 AutoCAD Based Manufacturing Software.
    Software Solutions for the Woodworking Industry.

Similar Threads

  1. Locked Vport
    By cadmench in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 1
    Last Post: 13th May 2008, 04:27 pm
  2. Locked details
    By racerman202 in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 2
    Last Post: 15th Apr 2008, 08:39 am
  3. Viewport Locked
    By G-Prime in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 3
    Last Post: 27th Jan 2008, 05:29 am
  4. can't edit or select objects in an unlocked layer
    By Statick in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 11
    Last Post: 12th Mar 2005, 09:05 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts