+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: %%u error

  1. #1
    Senior Member
    Using
    AutoCAD 2007
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    258

    Default %%u error

    Registered forum members do not see this ad.

    when i write text like %%uMR MAN%%u the line under text appear not straight WHY?

  2. #2
    Super Moderator Tiger's Avatar
    Computer Details
    Tiger's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Professional 64 bit
    Computer:
    HP EliteBook 8570w
    CPU:
    Intel Core i7-3720QM 2.60GHz
    RAM:
    16GB
    Graphics:
    NVIDIA Quadro K2000M
    Monitor:
    HP
    Discipline
    Civil
    Tiger's Discipline Details
    Occupation
    Education /support
    Discipline
    Civil
    Details
    Support/Education/Retail
    Using
    Civil 3D 2016
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Fjärdhundra, Sweden
    Posts
    5,148

    Default

    is your text non-straight as well? Have you tried a Regen/Regen All? Does it happen all the time?
    MTJIGSTRING = BAZINGA

  3. #3
    Senior Member
    Using
    AutoCAD 2007
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    258

    Default

    yes i tried it but it doesn't work

  4. #4
    Quantum Mechanic ReMark's Avatar
    Computer Details
    ReMark's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro 64-bit
    Computer:
    Thinkmate
    Motherboard:
    Intel DX58SO2 LGA1366 X58
    CPU:
    Intel i7-960 Quad-core 3.20GHz 8MB cache
    RAM:
    12GB (3x4GB) PC3-106000 DDR3
    Graphics:
    nVidia Quadro K4200, 4GB GDDR5
    Primary Storage:
    150GB Velocipraptor 10,000 rpm
    Secondary Storage:
    none
    Monitor:
    Dell P24LLH - 24" wide screen LCD
    Discipline
    See details...
    ReMark's Discipline Details
    Occupation
    CAD Draftsman/Designer...chemical manufacturing.
    Discipline
    See details below.
    Details
    I work for a specialty chemical manufacturer. I do a little bit of everything from P&IDs to civil to architectural and structural.
    Using
    AutoCAD 2018
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norwalk, CT USofA
    Posts
    46,370

    Default

    It might be a viewing error induced by the resolution of your monitor. The real test should be does it plot straight?
    "I have only come here seeking knowledge. Things they wouldn't teach me of in college." The Police

    Eat brains...gain more knowledge!

    I'm now a full member of the Society for the Promotion of Mediocrity in CAD. Standards? We don't need no stinkin' standards! Take whatever advice I offer and do the opposite.

  5. #5
    Super Member papagyi's Avatar
    Computer Details
    papagyi's Computer Details
    Operating System:
    window vista (home premium)
    Using
    AutoCAD 2009
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Myanmar
    Posts
    518

    Drawing

    You should check with new file!
    Let share our knowledge!One good image is better than a thousand of words.
    http://papagyi20477.blogspot.com/

  6. #6
    Super Member
    Using
    Architecture 2010
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    canada, eh!
    Posts
    607

    Default

    also make sure that the rotation of the text is 0.00000000000...sometimes, depending on your units set up, it may read 0.00 but maybe it's really 0.0001 or something...just a thought...

  7. #7
    Senior Member
    Using
    AutoCAD 2007
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    258

    Default

    I DO WHAT YOU SUGGEST
    hazardman BUT IT DOESN'T WORK ALSO


    ANY IDEAS

  8. #8
    Super Moderator Tiger's Avatar
    Computer Details
    Tiger's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Professional 64 bit
    Computer:
    HP EliteBook 8570w
    CPU:
    Intel Core i7-3720QM 2.60GHz
    RAM:
    16GB
    Graphics:
    NVIDIA Quadro K2000M
    Monitor:
    HP
    Discipline
    Civil
    Tiger's Discipline Details
    Occupation
    Education /support
    Discipline
    Civil
    Details
    Support/Education/Retail
    Using
    Civil 3D 2016
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Fjärdhundra, Sweden
    Posts
    5,148

    Default

    How does it plot? Like ReMark said, it might just be a viewing problem.
    MTJIGSTRING = BAZINGA

  9. #9
    Forum Deity
    Using
    AutoCAD 2002
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    East Sussex, U.K.
    Posts
    4,040

    Default

    If you draw a line with ORTHO on, does that appear straight

  10. #10
    Super Member
    Using
    AutoCAD not applicable
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    639

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Quote Originally Posted by MR MAN View Post
    when i write text like %%uMR MAN%%u the line under text appear not straight WHY?
    What the properties of the text when selected ??
    If at first you don't succeed, then maybe failure is more your style.

Similar Threads

  1. ARX ERROR: eDuplicateKey Error
    By ApolloTreatingYou in forum AutoCAD Bugs, Error Messages & Quirks
    Replies: 7
    Last Post: 22nd Jul 2009, 07:15 pm
  2. Fatal Error, Heap Error
    By gsksun4 in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 5
    Last Post: 6th Oct 2008, 05:34 pm
  3. Automation error (Error 440)
    By humpieke in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 12
    Last Post: 9th Jul 2007, 12:09 pm
  4. Replies: 0
    Last Post: 2nd Nov 2006, 11:51 pm
  5. Replies: 0
    Last Post: 19th Oct 2006, 12:00 am

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts