+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Senior Member Siberian's Avatar
    Computer Details
    Siberian's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7
    Motherboard:
    Asus M4A785TD
    CPU:
    AMD X4 965
    RAM:
    16 GB
    Graphics:
    295 GTX
    Primary Storage:
    Samsung HD103UJ
    Monitor:
    SyncMaster 2443
    Using
    MEP 2012
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Norway
    Posts
    438

    Default Using a different arrow size for leader

    In the dimension style there is the option to set arrow size. Usually I have this set to 100, but when using leader I want it to be 0. Can this be set somewhere so that I don't need to change it to 0 afterwards?
    If at first you don't succeed - remove all evidence you ever tried.

  2. #2
    Super Member chulse's Avatar
    Computer Details
    chulse's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7
    Computer:
    Lenovo W701 mobile workstation
    RAM:
    12GB
    Graphics:
    NVIDIA Quadro FX 3800M
    Monitor:
    17" wide screen laptop w/ 22" acer
    Discipline
    See details...
    chulse's Discipline Details
    Occupation
    Conservation Planner/Arborist
    Discipline
    See details below.
    Details
    Tree Preservation Planning for civil design and developent
    Using
    Civil 3D 2013
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Front Royal, Virginia
    Posts
    1,313

    Default

    Make a new dim style just for your leaders?
    Cary Hulse
    Conservation Planner
    www.TreePreservationPlan.com
    www.Pack53.info

  3. #3
    Senior Member Arizona's Avatar
    Computer Details
    Arizona's Computer Details
    Operating System:
    XP Prp
    Computer:
    Dell Precision 370
    RAM:
    2 Gig
    Graphics:
    NVIDIA GeForce 7800 GTX
    Monitor:
    2 17" Dells
    Using
    Land Desktop 2006
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    South Jersey, USA
    Posts
    158

    Default

    Quote Originally Posted by chulse View Post
    Make a new dim style just for your leaders?
    That was my thought too.
    One dog barks at something, the rest bark at him - Chinese proverb.
    Sounds like American Politics to me....

  4. #4
    Senior Member uddfl's Avatar
    Using
    AutoCAD 2008
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    312

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    ^ X3. Normally I just create a new dimension style, starting with another dimstyle, then select "use for leaders and tolerances". Change the arrow size and save. Set the source dimstyle as current your leaders will come up with the desired arrowhead size.
    "AS IS" AND WITH ALL FAULTS.

Similar Threads

  1. What up with this leader arrow...!?
    By flem snopes in forum AutoCAD General
    Replies: 3
    Last Post: 28th Mar 2014, 05:59 pm
  2. Leader, Dimension Arrow Sizes
    By wannabe in forum AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    Replies: 8
    Last Post: 31st Oct 2008, 02:09 am
  3. Custom arrow / leader help
    By mt1083 in forum AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    Replies: 2
    Last Post: 13th Mar 2008, 08:35 pm
  4. Leader Arrow Size
    By DODGE in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 4
    Last Post: 1st Dec 2006, 06:40 pm
  5. Leader arrow head is very small
    By jocaan in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 4
    Last Post: 17th May 2004, 05:36 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts