+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Using
    AutoCAD 2007
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    10

    Default "Rotated" dimension doesn't edit

    Registered forum members do not see this ad.

    My linear dimension properties have somehow changed into "rotated" dimensions...whatever those are. I can not change text height through the dimstyle or through individual dimension properties....what's up with that?

    Many thanks,

    Jim

  2. #2
    Luminous Being dbroada's Avatar
    Computer Details
    dbroada's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Professional
    Computer:
    Dell
    CPU:
    Intel Xeon E5-1603@2,80GHz
    RAM:
    4GB
    Graphics:
    NVIDA Quadro K600
    Monitor:
    DELL 23" & SAMSUNG 21"
    Using
    not applicable
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Kenley, Surrey, UK
    Posts
    5,644

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    ALL dimensions are "Rotated Dimension", it is the class of object. The only reason I can think that a text height can't be changed is if its STYLE is a set height rather than 0.
    "That's it. It's one thing for a ghost to terrorize my children, but quite another for him to play my Theremin." Homer Simpson
    "Everything in drafting is logical. Except what isn’t." - Gavin Guile. (from the Lightbringer series of books by Brent Weeks)

    Dave

Similar Threads

  1. "save" in the file "pull down menu" not working
    By kfarrar in forum Civil 3D & LDD
    Replies: 11
    Last Post: 25th Dec 2013, 10:22 am
  2. Dimension "style overrides"
    By bbfirebird in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 9
    Last Post: 11th Jan 2012, 04:40 pm
  3. Edit "Space Generate" Tool
    By caddie in forum Architecture & ADT
    Replies: 0
    Last Post: 18th Mar 2009, 09:58 pm
  4. A "copy then edit" command?
    By closedflat in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 5
    Last Post: 25th Jan 2008, 12:13 am
  5. "LINK template" icons "greyed out" -why?
    By Chrisjpritchard in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 0
    Last Post: 2nd Mar 2007, 10:25 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts