+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: Search/Replace

  1. #1
    Forum Newbie
    Using
    AutoCAD LT 2009
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    4

    Default Search/Replace

    Registered forum members do not see this ad.

    Question regarding search and replace:

    I have multiple pages with 100 individual #'s assigned to each. The numbers are displayed along left column when printed. Example of sequence is %40, %42, %43, etc. The % is the actual page #, so when you do a search and replace % with 20, the sequence for page 20 (example) would be 2042, 2043, 2044, etc. All I have to do it change to whatever page I am on.

    When I search and replace in 09LT it works fine. Yet when I use any CAD program before this, it comes out 20202040, 20202041, etc. It adds the page # (in this case 20) 3x.

    Any advice?

    Thanks

  2. #2
    Quantum Mechanic Lee Mac's Avatar
    Computer Details
    Lee Mac's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Ultimate (32-bit)
    Discipline
    Multi-disciplinary
    Lee Mac's Discipline Details
    Discipline
    Multi-disciplinary
    Details
    Custom Programming / Software Customisation
    Using
    AutoCAD 2013
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    London, England
    Posts
    19,322

    Default

    I just tried your problem on ACAD '04 and no problems to report
    Lee Mac ProgrammingTwitterExchange App StoreDropbox (500MB free)

    With Mathematics there is the possibility of perfect rigour, so why settle for less?

  3. #3
    Forum Newbie
    Using
    AutoCAD LT 2009
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    4

    Default

    Thanks for your help Lee Mac.

  4. #4
    Super Member chelsea1307's Avatar
    Computer Details
    chelsea1307's Computer Details
    Operating System:
    windows xp
    Using
    AutoCAD 2011
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Sacramento, Ca USA
    Posts
    1,109

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    I tried 08, 09 and 05 full version and couldnt replicate your problem
    "The problem is stupidity. I am not saying there should be capital punishment for stupidity, but, why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? "

Similar Threads

  1. Search and replace inside string variable?
    By ajs in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 7
    Last Post: 6th May 2009, 12:29 am
  2. Replace X and Y label of UCS
    By nocturne00 in forum AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    Replies: 2
    Last Post: 3rd Oct 2008, 07:49 am
  3. Autodesk Visual Search and Content Search available on Autodesk Labs
    By Between the Lines in forum AutoCAD RSS Feeds
    Replies: 0
    Last Post: 23rd Oct 2007, 08:30 pm
  4. Search and Replace Attribute Values
    By Lynn Allen's Blog in forum AutoCAD RSS Feeds
    Replies: 0
    Last Post: 10th May 2007, 07:50 pm
  5. is there a replace command?
    By gib65 in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 8
    Last Post: 28th Jan 2007, 10:33 am

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts