+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Luminous Being
    Using
    Civil 3D 2013
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    GEELONG AUSTRALIA
    Posts
    5,363

    Default Missing icons in tool bar

    Registered forum members do not see this ad.

    To quote the acad help "Why do my icons on a toolbar display as a cloud with a question mark "

    I have lost my Civil 3d icons whilst playing with new custom toolbars. The acad ones are there not lost!

    Yes the Help says you have lost the path to the icons just add it back. Easy you say.

    1 Sure but where are the Autocad icons actually hidden ?
    2 Why did they get lost in the first place ? The cui does some odd things at times.
    3 What is the right spot to add the path changing file support paths makes no difference. (includes reboots)

    Other machines here are fine don't want the same problem with theirs when we add the new toolbars.

    As an extra we run new workspaces to avoid this problem but the original Civil 3D workspace is corrupt maybe.

  2. #2
    Super Member chelsea1307's Avatar
    Computer Details
    chelsea1307's Computer Details
    Operating System:
    windows xp
    Using
    AutoCAD 2011
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Sacramento, Ca USA
    Posts
    1,109

    Default

    C:\Documents and Settings\your name\Application Data\Autodesk\AutoCAD 2009\R17.2\enu\Support\Icons
    "The problem is stupidity. I am not saying there should be capital punishment for stupidity, but, why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? "

  3. #3
    Luminous Being
    Using
    Civil 3D 2013
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    GEELONG AUSTRALIA
    Posts
    5,363

    Default

    The path is set correct to support\icons

    Will try repair next unless some else has an idea

  4. #4
    Full Member
    Using
    AutoCAD 2011
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Ballarat, Australia
    Posts
    30

    Default

    I have copied this from my response from our support mob. It might help you. It got my missing icons up no prob, but I am using autocad 2010 not the same as you.

    If you type CUI at the command line. When this loads at top left you should see a heading ACAD.
    Right Click on this and select Restore if you have it or Reset.
    Then Okay this dialogue.

    Down in the bottom right will be a little cog symbol. Drop this down and select AutoCAD Classic.

    This should reset it all.

  5. #5
    Forum Newbie
    Using
    Civil 3D 2012
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    1

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    I have found that there is a .dll file (with the same name as the cuix file) in the same folder as your original Civil3D .cuix file. if you want to move the .cuix file you need to take this .dll file with it and keep them both in the same folder to stop the Civil icons disappearing. (looks like the icons are in this .dll) This may be what is happening there.

Similar Threads

  1. Properties tool bar missing
    By Andy 100 in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 10
    Last Post: 27th May 2009, 06:33 am
  2. missing 5 icons by the BIG A (Architecture 2009)
    By Geoffers in forum AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    Replies: 10
    Last Post: 4th Feb 2009, 03:08 pm
  3. Missing line and simple comman icons
    By WADE2085 in forum AutoCAD General
    Replies: 4
    Last Post: 5th Jan 2009, 11:31 pm
  4. Missing Button Icons
    By duff in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 3
    Last Post: 20th Feb 2007, 10:39 am
  5. Missing icons & Moving toolbars
    By bikecad in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 0
    Last Post: 19th Sep 2006, 07:26 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts