+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Forum Newbie
    Using
    AutoCAD 2008
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1

    Default How can I insert background image at the AutoCAD 2008 for Render

    Registered forum members do not see this ad.

    I would like to create background image at the AutoCAD 2008 for the Rendering. So how can I do it Please help me.
    Thanks you all

  2. #2
    Senior Member vinod's Avatar
    Using
    AutoCAD 2008
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    India
    Posts
    167

    Default

    Welcome to the forum
    Have a look at this
    http://www.cadtutor.net/forum/showthread.php?t=17920

  3. #3
    Super Member papagyi's Avatar
    Computer Details
    papagyi's Computer Details
    Operating System:
    window vista (home premium)
    Using
    AutoCAD 2009
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Myanmar
    Posts
    518

    Drawing

    you can get and study yourself this acad 2009 basic rendering.
    http://usa.autodesk.com/adsk/servlet...linkID=9240615 If you finish this tutorial,you will cover
    not only background but also all rendering parameter!
    I studied this lesson and added some changes and share to all this place ..http://www.cadtutor.net/forum/showthread.php?t=22386
    Last edited by papagyi; 3rd Aug 2009 at 07:17 pm.
    Let share our knowledge!One good image is better than a thousand of words.
    http://papagyi20477.blogspot.com/

  4. #4
    Forum Newbie
    Using
    AutoCAD 2008
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1

    Default

    can someone help me or give me some links for the roofing materials?..
    and other's like walls, floorings, lights and others again..
    thanks so much!.

    i appreciate all the help..

  5. #5
    Super Member papagyi's Avatar
    Computer Details
    papagyi's Computer Details
    Operating System:
    window vista (home premium)
    Using
    AutoCAD 2009
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Myanmar
    Posts
    518

    Drawing

    Registered forum members do not see this ad.

    Woo..you can search from google!..
    This is one of sample links from google..http://www.cgtextures.com/
    Let share our knowledge!One good image is better than a thousand of words.
    http://papagyi20477.blogspot.com/

Similar Threads

  1. how to insert a pdf image into autocad to scale?
    By larryvasan in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 5
    Last Post: 27th Feb 2009, 07:52 pm
  2. Insert a Raster Image in Auto Cad LT 2008
    By solofusion in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 3
    Last Post: 1st Apr 2008, 11:43 pm
  3. Autocad 2008 not good render
    By sloman in forum AutoCAD 3D Modelling & Rendering
    Replies: 14
    Last Post: 27th Dec 2007, 07:27 pm
  4. Place a background and render 2008
    By bardas in forum Tutorials & Tips'n'Tricks
    Replies: 2
    Last Post: 10th Nov 2007, 07:13 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts