+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 17 of 17
  1. #11
    Junior Member
    Computer Details
    kevin1973's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7
    Computer:
    Dell Studio 16 XPS
    CPU:
    i7-720
    RAM:
    6GB
    Using
    AutoCAD 2010
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Dallas-Fort Worth
    Posts
    20

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Quote Originally Posted by hotphoot View Post
    Can I send a message to your personal account?
    Sure that would be fine.

  2. #12
    Forum Newbie
    Using
    AutoCAD 2010
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Boulder City, NV
    Posts
    5

    Default

    I am not able to reply with a personal message so why don't you send me an e-mail and we can go from there?

    info@3dhvac.com

    Thanks,
    Matt

  3. #13
    Full Member _Anthony's Avatar
    Computer Details
    _Anthony's Computer Details
    Operating System:
    Windows 10
    Discipline
    Mechanical
    _Anthony's Discipline Details
    Occupation
    Mechanical Draftman
    Discipline
    Mechanical
    Using
    MEP 2017
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    New York,NY
    Posts
    32

    Default

    I work in large sheetmetal outfit in NYC, 30 draftman and we have been using Practicad forabout 1 1/2 years. We do the full download. It seems to be a good program but took quite a bit of time to get all set up right. Every draftman has to be spot on with all aspects of downloaded material.

  4. #14
    Full Member _Anthony's Avatar
    Computer Details
    _Anthony's Computer Details
    Operating System:
    Windows 10
    Discipline
    Mechanical
    _Anthony's Discipline Details
    Occupation
    Mechanical Draftman
    Discipline
    Mechanical
    Using
    MEP 2017
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    New York,NY
    Posts
    32

    Default

    I am practicad user and I'm having trouble in AutoCad MEP2017 keeping my duct connected when making moves. Am I missing a setting somewhere?

  5. #15
    Quantum Mechanic ReMark's Avatar
    Computer Details
    ReMark's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro 64-bit
    Computer:
    Thinkmate
    Motherboard:
    Intel DX58SO2 LGA1366 X58
    CPU:
    Intel i7-960 Quad-core 3.20GHz 8MB cache
    RAM:
    12GB (3x4GB) PC3-106000 DDR3
    Graphics:
    nVidia Quadro K4200, 4GB GDDR5
    Primary Storage:
    150GB Velocipraptor 10,000 rpm
    Secondary Storage:
    none
    Monitor:
    Dell P24LLH - 24" wide screen LCD
    Discipline
    See details...
    ReMark's Discipline Details
    Occupation
    CAD Draftsman/Designer...chemical manufacturing.
    Discipline
    See details below.
    Details
    I work for a specialty chemical manufacturer. I do a little bit of everything from P&IDs to civil to architectural and structural.
    Using
    AutoCAD 2018
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norwalk, CT USofA
    Posts
    46,448

    Default

    _Anthony: If your question is in regards to an AutoDesk vertical product it doesn't make any sense posting your question in a thread about PractiCAD. You should have started a new thread in the proper forum.
    "I have only come here seeking knowledge. Things they wouldn't teach me of in college." The Police

    Eat brains...gain more knowledge!

    I'm now a full member of the Society for the Promotion of Mediocrity in CAD. Standards? We don't need no stinkin' standards! Take whatever advice I offer and do the opposite.

  6. #16
    Full Member _Anthony's Avatar
    Computer Details
    _Anthony's Computer Details
    Operating System:
    Windows 10
    Discipline
    Mechanical
    _Anthony's Discipline Details
    Occupation
    Mechanical Draftman
    Discipline
    Mechanical
    Using
    MEP 2017
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    New York,NY
    Posts
    32

    Default

    How do I forward the question to the proper forum. Can you plese help me

  7. #17
    Quantum Mechanic ReMark's Avatar
    Computer Details
    ReMark's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro 64-bit
    Computer:
    Thinkmate
    Motherboard:
    Intel DX58SO2 LGA1366 X58
    CPU:
    Intel i7-960 Quad-core 3.20GHz 8MB cache
    RAM:
    12GB (3x4GB) PC3-106000 DDR3
    Graphics:
    nVidia Quadro K4200, 4GB GDDR5
    Primary Storage:
    150GB Velocipraptor 10,000 rpm
    Secondary Storage:
    none
    Monitor:
    Dell P24LLH - 24" wide screen LCD
    Discipline
    See details...
    ReMark's Discipline Details
    Occupation
    CAD Draftsman/Designer...chemical manufacturing.
    Discipline
    See details below.
    Details
    I work for a specialty chemical manufacturer. I do a little bit of everything from P&IDs to civil to architectural and structural.
    Using
    AutoCAD 2018
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norwalk, CT USofA
    Posts
    46,448

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    My bad. The old PractiCAD thread is in the MEP forum. All you need do is start a NEW thread in the MEP forum.
    "I have only come here seeking knowledge. Things they wouldn't teach me of in college." The Police

    Eat brains...gain more knowledge!

    I'm now a full member of the Society for the Promotion of Mediocrity in CAD. Standards? We don't need no stinkin' standards! Take whatever advice I offer and do the opposite.

Similar Threads

  1. CAD product for PDA?
    By bds808 in forum Autodesk Software General
    Replies: 6
    Last Post: 10th Jul 2009, 07:43 pm
  2. product
    By Insener07 in forum AutoCAD 3D Modelling & Rendering
    Replies: 1
    Last Post: 29th Jul 2008, 11:01 am
  3. help product by an autodesk educational product
    By music in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 2
    Last Post: 26th Sep 2006, 03:33 pm
  4. Which Product? Recommendations Please
    By stephenward in forum Software & Licensing
    Replies: 1
    Last Post: 26th Apr 2006, 04:24 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts