+ Reply to Thread
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 22 of 22
  1. #21
    Luminous Being alanjt's Avatar
    Using
    Civil 3D 2013
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    6,199

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Glad you got it to work.
    DropBox
    Seann: ...it went crazy ex-girlfriend on me...
    eric_monceaux...its pretty funny seeing two AutoCAD Gods give each other flak...

  2. #22
    Forum Newbie
    Using
    AutoCAD 2015
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    1

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    I just found a way to solve your question, cause i have same require, you can use whit hatch for your rectangle first, then use wipe out function on top of your rectangle, then problem solved, hopefully this can help you

Similar Threads

  1. Attribute w/ Background Mask
    By Pineapple in forum AutoCAD General
    Replies: 25
    Last Post: 7th Dec 2015, 07:52 pm
  2. Background mask in dimension text
    By Dean07 in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 4
    Last Post: 5th Dec 2013, 10:14 pm
  3. MTEXT Background Mask Not Displaying
    By Prospectmp in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 5
    Last Post: 30th Jan 2008, 12:57 am
  4. Background Mask
    By CADwench in forum AutoCAD General
    Replies: 3
    Last Post: 5th Dec 2007, 03:21 am
  5. Background Mask & Join
    By Laurel in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 4
    Last Post: 21st Feb 2007, 05:17 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts