+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Senior Member
    Using
    AutoCAD 2010
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    205

    Default How do I offset?

    Registered forum members do not see this ad.

    For some reason autocad will only let me offset from 0'-7" and I need to go 7"-3/8. How do I fix this?

  2. #2
    Forum Newbie
    Computer Details
    jagwinn's Computer Details
    Operating System:
    XP with Compatability Wizard immulating Win2000
    Computer:
    Gateway M7 mobile; WinXP Media Ed
    Using
    AutoCAD 2000
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Aiken, South Carolina
    Posts
    5

    Default

    by typing the dimension as 7-3/8. Your format of the fraction, if it is like your question, is not how Acad sees fractions.

  3. #3
    Quantum Mechanic ReMark's Avatar
    Computer Details
    ReMark's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro 64-bit
    Computer:
    Thinkmate
    Motherboard:
    Intel DX58SO2 LGA1366 X58
    CPU:
    Intel i7-960 Quad-core 3.20GHz 8MB cache
    RAM:
    12GB (3x4GB) PC3-106000 DDR3
    Graphics:
    nVidia Quadro 4000, 2GB GDDR5
    Primary Storage:
    150GB Velocipraptor 10,000 rpm
    Secondary Storage:
    none
    Monitor:
    Dell P24LLH - 24" wide screen LCD
    Discipline
    See details...
    ReMark's Discipline Details
    Occupation
    CAD Draftsman/Designer...chemical manufacturing.
    Discipline
    See details below.
    Details
    I work for a specialty chemical manufacturer. I do a little bit of everything from P&IDs to civil to architectural and structural.
    Using
    AutoCAD 2015
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norwalk, CT USofA
    Posts
    39,974

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Your units will control what input AutoCAD will accept. Another option in your case would be to type 7 3/8" as 7.375.
    "I have only come here seeking knowledge. Things they wouldn't teach me of in college." The Police

    Eat brains...gain more knowledge! I've gone over to the dark side.

Similar Threads

  1. offset 2'
    By juicequad in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 2
    Last Post: 22nd Mar 2009, 02:37 pm
  2. Offset
    By elliot pye in forum AutoCAD 3D Modelling & Rendering
    Replies: 1
    Last Post: 10th Jul 2008, 11:22 am
  3. offset
    By GREG in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 6
    Last Post: 9th Sep 2007, 04:18 am
  4. Dim offset?
    By RFRUSSO in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 3
    Last Post: 26th Jul 2007, 12:08 am
  5. offset
    By joiner in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 1
    Last Post: 5th Apr 2005, 04:44 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts