+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Full Member
    Computer Details
    stopandgo's Computer Details
    Operating System:
    Windows XP
    Monitor:
    22" AOC
    Discipline
    Transport
    Using
    AutoCAD 2007
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    CA
    Posts
    30

    Question XREF not displaying embedded Image

    Registered forum members do not see this ad.

    Hello,

    I am trying to XREF a particular file--which contains a border/title block and an image of the agency's seal--into my current drawing. For some reason, although the title block objects are referencing fine into my parent drawing, the city logo is not coming through in the XREF, even it shows up fine on the reference file itself.

    Does anybody know why this image object might not display on my host drawing?

    FYI this is not a layering issue; all my layers are ON and plottable

  2. #2
    Forum Deity
    Using
    Civil 3D 2008
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Pittsburgh, PA, USA
    Posts
    3,581

    Default

    Just a guess here...
    IIRC images were not supported in LT 2000. If you opened a dwg in LT that had an image that was created in a full version of Acad, it would display in LT. Maybe because you're creating a new dwg in LT is the reason it won't display.

  3. #3
    Full Member
    Computer Details
    stopandgo's Computer Details
    Operating System:
    Windows XP
    Monitor:
    22" AOC
    Discipline
    Transport
    Using
    AutoCAD 2007
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    CA
    Posts
    30

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Hello Ipseifert,

    Thanks for the reply- Yes, I orignally thought that it might have been caused by one of the many limitations with our LT version.

    However, the program does allow me to insert images directly into my new drawing/parent file, and plot it just fine. No this seems to be a problem with the XREFing aspect which appears to not want to carry the image over from the reference file.

    I suppose what I *could* do is insert the City's seal image on each layout of my parent file individually....but that is quite burdensome....I would rather have it included as part of the referenced title block

Similar Threads

  1. CAD won't plot embedded image
    By bacreman in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 7
    Last Post: 21st Sep 2009, 07:41 pm
  2. Xref PDF Image!
    By thanhan1983 in forum AutoCAD General
    Replies: 4
    Last Post: 19th Aug 2009, 06:04 am
  3. No 'Attach Image' Option in Xref
    By SeaRR85 in forum AutoCAD General
    Replies: 12
    Last Post: 18th Dec 2008, 07:08 pm
  4. Xref Attach file not displaying when added
    By irishcowboy in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 2
    Last Post: 12th May 2008, 03:19 pm
  5. Embedded Image will preview but not plot??
    By muck in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 1
    Last Post: 10th May 2008, 06:25 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts