+ Reply to Thread
Page 2 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 11 to 20 of 75
  1. #11
    Administrator CADTutor's Avatar
    Computer Details
    CADTutor's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Home Premium 64bit
    Motherboard:
    Asus P7P55D-E PRO
    CPU:
    Intel Core i7-860
    RAM:
    4GB PC3-12800 C8 Corsair Dominator
    Graphics:
    NVIDIA Quadro FX 1800 768 MB
    Primary Storage:
    Intel X25-M SSD 160GB
    Secondary Storage:
    Samsung Spinpoint 320GB
    Monitor:
    BenQ FP241W 24" Wide
    Discipline
    Education
    CADTutor's Discipline Details
    Occupation
    Senior Lecturer (Digital Design), Landscape Architect & Web Designer
    Discipline
    Education
    Using
    AutoCAD 2015
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Hampshire, UK
    Posts
    3,731

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Just to be clear, does this issue affect only the forum or the whole CADTutor site?
    Tip: Please do not PM or email me with CAD questions - use the forums, you'll get an answer sooner.
    AutoCAD Tutorials | How to add images to your posts | How to register successfully | Forum FAQ

  2. #12
    Quantum Mechanic ReMark's Avatar
    Computer Details
    ReMark's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro 64-bit
    Computer:
    Thinkmate
    Motherboard:
    Intel DX58SO2 LGA1366 X58
    CPU:
    Intel i7-960 Quad-core 3.20GHz 8MB cache
    RAM:
    12GB (3x4GB) PC3-106000 DDR3
    Graphics:
    nVidia Quadro K4200, 4GB GDDR5
    Primary Storage:
    150GB Velocipraptor 10,000 rpm
    Secondary Storage:
    none
    Monitor:
    Dell P24LLH - 24" wide screen LCD
    Discipline
    See details...
    ReMark's Discipline Details
    Occupation
    CAD Draftsman/Designer...chemical manufacturing.
    Discipline
    See details below.
    Details
    I work for a specialty chemical manufacturer. I do a little bit of everything from P&IDs to civil to architectural and structural.
    Using
    AutoCAD 2018
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norwalk, CT USofA
    Posts
    46,506

    Default

    For me it is the whole site.
    "I have only come here seeking knowledge. Things they wouldn't teach me of in college." The Police

    Eat brains...gain more knowledge!

    I'm now a full member of the Society for the Promotion of Mediocrity in CAD. Standards? We don't need no stinkin' standards! Take whatever advice I offer and do the opposite.

  3. #13
    Forum Deity
    Using
    AutoCAD 2009
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    2,112

    Default

    I am not sure.

    I just happen to notice the problem with the threads being marked as unread when I exit around the same time as the timeout issue. I do not know if this could be linked together.

    The time out problem I noticed has gone on for at least 2 weeks now and happens every so often.

    I thought this may be due to forum maintenance.

  4. #14
    Quantum Mechanic Lee Mac's Avatar
    Computer Details
    Lee Mac's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Ultimate (32-bit)
    Discipline
    Multi-disciplinary
    Lee Mac's Discipline Details
    Discipline
    Multi-disciplinary
    Details
    Custom Programming / Software Customisation
    Using
    AutoCAD 2013
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    London, England
    Posts
    19,368

    Default

    When I cannot load the forum, I try loading the main page, and this has the same problem.
    Lee Mac ProgrammingTwitterExchange App StoreDropbox (500MB free)

    With Mathematics there is the possibility of perfect rigour, so why settle for less?

  5. #15
    Administrator CADTutor's Avatar
    Computer Details
    CADTutor's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Home Premium 64bit
    Motherboard:
    Asus P7P55D-E PRO
    CPU:
    Intel Core i7-860
    RAM:
    4GB PC3-12800 C8 Corsair Dominator
    Graphics:
    NVIDIA Quadro FX 1800 768 MB
    Primary Storage:
    Intel X25-M SSD 160GB
    Secondary Storage:
    Samsung Spinpoint 320GB
    Monitor:
    BenQ FP241W 24" Wide
    Discipline
    Education
    CADTutor's Discipline Details
    Occupation
    Senior Lecturer (Digital Design), Landscape Architect & Web Designer
    Discipline
    Education
    Using
    AutoCAD 2015
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Hampshire, UK
    Posts
    3,731

    Default

    Quote Originally Posted by ReMark View Post
    For me it is the whole site.
    OK, that's what I thought. I have the server support team monitoring it now.
    Tip: Please do not PM or email me with CAD questions - use the forums, you'll get an answer sooner.
    AutoCAD Tutorials | How to add images to your posts | How to register successfully | Forum FAQ

  6. #16
    Full Member
    Computer Details
    brl2008's Computer Details
    Operating System:
    Windows XP PRO, Version2002, service pack 3
    Computer:
    Gateway, model E6610
    CPU:
    Intel(r) Core (tm)2 CPU
    RAM:
    1.99GB
    Monitor:
    Gateway FPD1975W, TIFT LCD Monitor
    Using
    Civil 3D 2017
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Fryeburg, ME. USA
    Posts
    65

    Default

    it happen to me on tuesday,03/16/10 in Am about 8am till 830am.east coast Portland,ME.. i could not login into anything not Yahoo,Google or my company website. shut down my computer and started over and all was better. no problem today.

    thanks bruce

  7. #17
    Administrator CADTutor's Avatar
    Computer Details
    CADTutor's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Home Premium 64bit
    Motherboard:
    Asus P7P55D-E PRO
    CPU:
    Intel Core i7-860
    RAM:
    4GB PC3-12800 C8 Corsair Dominator
    Graphics:
    NVIDIA Quadro FX 1800 768 MB
    Primary Storage:
    Intel X25-M SSD 160GB
    Secondary Storage:
    Samsung Spinpoint 320GB
    Monitor:
    BenQ FP241W 24" Wide
    Discipline
    Education
    CADTutor's Discipline Details
    Occupation
    Senior Lecturer (Digital Design), Landscape Architect & Web Designer
    Discipline
    Education
    Using
    AutoCAD 2015
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Hampshire, UK
    Posts
    3,731

    Default

    OK, the hosting company is now monitoring the server. Please report any connection errors so that we can match the errors with monitored events. Thanks
    Tip: Please do not PM or email me with CAD questions - use the forums, you'll get an answer sooner.
    AutoCAD Tutorials | How to add images to your posts | How to register successfully | Forum FAQ

  8. #18
    Administrator CADTutor's Avatar
    Computer Details
    CADTutor's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Home Premium 64bit
    Motherboard:
    Asus P7P55D-E PRO
    CPU:
    Intel Core i7-860
    RAM:
    4GB PC3-12800 C8 Corsair Dominator
    Graphics:
    NVIDIA Quadro FX 1800 768 MB
    Primary Storage:
    Intel X25-M SSD 160GB
    Secondary Storage:
    Samsung Spinpoint 320GB
    Monitor:
    BenQ FP241W 24" Wide
    Discipline
    Education
    CADTutor's Discipline Details
    Occupation
    Senior Lecturer (Digital Design), Landscape Architect & Web Designer
    Discipline
    Education
    Using
    AutoCAD 2015
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Hampshire, UK
    Posts
    3,731

    Default

    We have identified 2 recent periods of outage, one between 7.00 and 7.26 GMT yesterday, 18th March and one at 1:16 to 1:20 GMT this morning. Did anyone experience either of these to confirm?
    Tip: Please do not PM or email me with CAD questions - use the forums, you'll get an answer sooner.
    AutoCAD Tutorials | How to add images to your posts | How to register successfully | Forum FAQ

  9. #19
    Forum Deity
    Using
    Civil 3D 2008
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Pittsburgh, PA, USA
    Posts
    3,581

    Default

    I haven't experienced any problems since this thread was started... will report any as they occur.

  10. #20
    Forum Deity
    Using
    Civil 3D 2008
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Pittsburgh, PA, USA
    Posts
    3,581

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Experienced a Time Out Error @ 5:05 am EST (10:05 GMT?)
    Hit 'Try Again' and got right in.

Similar Threads

  1. error on changing pages for cadtutor
    By chelsea1307 in forum Feedback
    Replies: 6
    Last Post: 8th Jul 2009, 11:45 am
  2. File lock timeout?
    By hermelin in forum AutoCAD General
    Replies: 8
    Last Post: 10th Dec 2008, 11:10 am
  3. Thanks CADTutor
    By architecture68-raff in forum Feedback
    Replies: 14
    Last Post: 14th Mar 2007, 11:47 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts