+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Senior Member ksperopoulos's Avatar
    Computer Details
    ksperopoulos's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7; 64-bit
    Computer:
    HP Elitebook 8760w
    RAM:
    16GB
    Graphics:
    NVIDIA Quadro 4000M
    Using
    AutoCAD 2013
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Overland Park, KS
    Posts
    303

    Default Toolbar Button Linked to a File

    Is there a way to link a file to a toolbar button? I am assuming yes, since AutoCad's help file is linked somehow. If yes, then how do they do it? Thanks for any help you can give me.

  2. #2
    Super Moderator fuccaro's Avatar
    Using
    AutoCAD 2006
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Romania, Marosvasarhely
    Posts
    3,543

    Default

    Please give us more details. What kind of file are we talking about? Is it a DWG? You can have a block inserted by a button press.
    You can have your own help file attached to the AutoCAD help file.
    Also you can start Notepad to display a specific text file.
    So... what do you try to do?
    It's nice to be nice, but sometimes is nicer to be evil!.
    Tip: Please do not PM or email me with CAD questions - use the forums, you'll get an answer sooner.

  3. #3
    Senior Member ksperopoulos's Avatar
    Computer Details
    ksperopoulos's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7; 64-bit
    Computer:
    HP Elitebook 8760w
    RAM:
    16GB
    Graphics:
    NVIDIA Quadro 4000M
    Using
    AutoCAD 2013
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Overland Park, KS
    Posts
    303

    Default

    I am trying to access a help file (*.chm) from a software that runs on top of AutoCad.

  4. #4
    Forum Deity
    Using
    Civil 3D 2008
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Pittsburgh, PA, USA
    Posts
    3,581

    Default

    A quick test worked
    Code:
    (help "C:/Program Files/Microsoft IntelliPoint 5.2/IPoint/SETUP/Files/hcg.chm" "")
    of course your path and help file will be different

  5. #5
    Senior Member ksperopoulos's Avatar
    Computer Details
    ksperopoulos's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7; 64-bit
    Computer:
    HP Elitebook 8760w
    RAM:
    16GB
    Graphics:
    NVIDIA Quadro 4000M
    Using
    AutoCAD 2013
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Overland Park, KS
    Posts
    303

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Perfect! Thank you very much.

Similar Threads

  1. How to run a vb/vba from a toolbar button?
    By shirazbj in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 2
    Last Post: 4th Mar 2010, 02:18 pm
  2. How do I create this toolbar button/hotkey
    By Frank the Frowner in forum AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    Replies: 7
    Last Post: 9th Feb 2008, 10:51 pm
  3. make ESC key a toolbar button
    By autoadam in forum Tutorials & Tips'n'Tricks
    Replies: 2
    Last Post: 20th Mar 2007, 03:14 am
  4. a toolbar button for an SQL request...
    By najd in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 4
    Last Post: 25th Jul 2006, 09:13 am
  5. How to make this custom toolbar button?
    By Cadastrophic in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 3
    Last Post: 30th Oct 2004, 01:23 am

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts