+ Reply to Thread
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4
Results 31 to 36 of 36
  1. #31
    Senior Member Car5858's Avatar
    Computer Details
    Car5858's Computer Details
    Operating System:
    Win7
    Computer:
    Gateway Sx2800-3
    CPU:
    Intel Quad Core 2.33
    RAM:
    8GB
    Graphics:
    Intel 4500
    Primary Storage:
    Seagate 500 gb
    Secondary Storage:
    Passport usb 500 gb
    Monitor:
    HANNspree 22"
    Discipline
    See details...
    Car5858's Discipline Details
    Occupation
    retired, disibality
    Discipline
    See details below.
    Details
    Tutor, AMA glider competitions.
    Using
    AutoCAD 2010
    Join Date
    May 2009
    Location
    Hammond
    Posts
    373

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Sorry to have miss read your last post, after rereading I see that I thought you were refering to S 17 instead of S 15.

    Here is the correct position for S 15 (1421502.96,783650.72)

    Make sure you have the unit precision set to max while putting in the trees. (Increases the position accuracy)
    Attached Images

  2. #32
    Forum Newbie
    Using
    AutoCAD 2010
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    6

    Default

    thanks buddy. thats where s-15 is on mine also, i guess i was thinking that if they were in the lot they must be to remove.... when i get where i think im getting close to done with it would you take a look at it for me??? i need a good grade on this.
    thanks
    joe don

  3. #33
    Senior Member Car5858's Avatar
    Computer Details
    Car5858's Computer Details
    Operating System:
    Win7
    Computer:
    Gateway Sx2800-3
    CPU:
    Intel Quad Core 2.33
    RAM:
    8GB
    Graphics:
    Intel 4500
    Primary Storage:
    Seagate 500 gb
    Secondary Storage:
    Passport usb 500 gb
    Monitor:
    HANNspree 22"
    Discipline
    See details...
    Car5858's Discipline Details
    Occupation
    retired, disibality
    Discipline
    See details below.
    Details
    Tutor, AMA glider competitions.
    Using
    AutoCAD 2010
    Join Date
    May 2009
    Location
    Hammond
    Posts
    373

    Default

    Yes I will take a look at the drawing for you. Let me know when you are ready.

    Do Not post the drawing, otherwise someone will use it as there own work.

  4. #34
    Forum Newbie
    Using
    AutoCAD 2010
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    6

    Default

    im getting there im stuck now on the part where it says to activate the layer called trim and draw a 24"x36" landscape border for trimming. i didnt make a layer called trim or am i reading into this wrong????
    thanks again
    joe don

  5. #35
    Forum Newbie
    Using
    AutoCAD 2010
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    6

    Default

    i added a layer called trim and put the trim lines on it unless someone tells me otherwise the only other questions i have is with the row layer. is this the right of ways???? do yall put anything in the title block besides the oleson village title????.
    Car 5858 could you send me an email and ill send you my project.
    thanks all for the help.
    joe don
    Last edited by jdneal88; 29th Jun 2010 at 03:31 am.

  6. #36
    Senior Member Car5858's Avatar
    Computer Details
    Car5858's Computer Details
    Operating System:
    Win7
    Computer:
    Gateway Sx2800-3
    CPU:
    Intel Quad Core 2.33
    RAM:
    8GB
    Graphics:
    Intel 4500
    Primary Storage:
    Seagate 500 gb
    Secondary Storage:
    Passport usb 500 gb
    Monitor:
    HANNspree 22"
    Discipline
    See details...
    Car5858's Discipline Details
    Occupation
    retired, disibality
    Discipline
    See details below.
    Details
    Tutor, AMA glider competitions.
    Using
    AutoCAD 2010
    Join Date
    May 2009
    Location
    Hammond
    Posts
    373

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Sending Email

    You can remove your email address now.

Similar Threads

  1. Project: Plat Map ~ Help please
    By Brynn in forum Student Project Questions
    Replies: 57
    Last Post: 12th Nov 2011, 07:47 pm
  2. Curve in Plat Map Coordinates
    By ljstevens in forum AutoCAD General
    Replies: 1
    Last Post: 11th Mar 2008, 12:21 am
  3. Reading a plat
    By Son of Aslan in forum AutoCAD General
    Replies: 10
    Last Post: 17th Feb 2008, 06:05 pm
  4. Scanned Plat
    By UsedCrayons in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 3
    Last Post: 17th Feb 2007, 01:01 am
  5. Trying to show bearings/distances on plat.
    By huntman23 in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 1
    Last Post: 12th Mar 2006, 11:09 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts