+ Reply to Thread
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 26 of 26
  1. #21
    Super Member CyberAngel's Avatar
    Computer Details
    CyberAngel's Computer Details
    Operating System:
    Windows 10
    Discipline
    Architectural
    CyberAngel's Discipline Details
    Occupation
    Civil Drafter
    Discipline
    Architectural
    Details
    Roofing and Waterproofing
    Using
    AutoCAD 2014
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Anywhere Else
    Posts
    1,138

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Another unsatisfied customer. I've never seen this error before. I tried to copy/paste several hundred objects and got "Copy to clipboard failed." By a process of elimination I found one line--just one line--that wouldn't copy, and that spoiled it for everyone else. An audit didn't fix it. Nothing unusual about that one line.

    New ad slogan:

    AutoCAD -- Expect the Unexpected!

    Or (with apologies to Lily Tomlin):

    We're Autodesk. We don't care. We don't have to.

    Or:

    AutoCAD -- still less painful than sticking your finger in a light socket.
    Last edited by CyberAngel; 9th Nov 2011 at 05:28 pm.
    breaking AutoCAD on a regular basis since 1991

  2. #22
    Super Moderator SLW210's Avatar
    Computer Details
    SLW210's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 PRO 64-bit
    Computer:
    IBM Lenovo
    Motherboard:
    ACPI x64
    CPU:
    Pentium(R) i5 4570 @ 3.2GHz
    RAM:
    8 GB RAM
    Graphics:
    Nvidia Quadro 600 1GB
    Primary Storage:
    300 GB
    Secondary Storage:
    650GB
    Monitor:
    2x ThinkVision 24"
    Discipline
    Multi-disciplinary
    SLW210's Discipline Details
    Occupation
    Design Draftsman
    Discipline
    Multi-disciplinary
    Details
    Mostly do drafting related to manufacturing. From doing site layouts with proposed updates, additions and renovations to be budgeted and submitted for bid, to updating and changing existing drawings to reflect maintenance and repair/revision work done on site.
    Using
    AutoCAD 2011
    Join Date
    May 2007
    Location
    South Florida, USA
    Posts
    11,821

    Default

    Quote Originally Posted by SLW210 View Post
    I am sure this will be resolved before the release of AutoCAD 2111, so just hang in there.
    OOOOOoooooooOOOOOOOOoooooo00000000000oooooooooooOO OOOOOOOOooooooo000000000000000000OOOOOOOOOoooooooo
    “A narrow mind and a fat head invariably come on the same person” Zig Zigler



  3. #23
    Forum Newbie
    Computer Details
    MLittle's Computer Details
    Operating System:
    Win7
    Using
    AutoCAD 2011
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Bryson City, NC
    Posts
    5

    Default

    I reported this problem to AutoDesk. They didn't seem too interested in the problem once I sent the data they requested.

  4. #24
    Super Member DANIEL's Avatar
    Discipline
    Mechanical
    DANIEL's Discipline Details
    Occupation
    Industrial
    Discipline
    Mechanical
    Using
    AutoCAD 2013
    Join Date
    May 2005
    Location
    Arlington Texas
    Posts
    1,005

    Default

    Quote Originally Posted by MLittle View Post
    I reported this problem to AutoDesk. They didn't seem too interested in the problem once I sent the data they requested.
    they never are .......
    If you would like to help my 2 year old niece Alaina in her battle against Leukemia you can donate blood at any Carter Blood Care and put SPON050875 on the donor form. Thank you so much for any contributions in this matter that you can make.

    Luminous beings are we, not this crude matter.

  5. #25
    Junior Member
    Computer Details
    MKearney028's Computer Details
    Operating System:
    Win 7 64-bit
    Computer:
    Dell Precision T3500
    CPU:
    Intel Xeon
    RAM:
    12GB
    Using
    Civil 3D 2012
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Wilmington, MA, USA
    Posts
    21

    Default

    I'd have to agree with David Lloyd back on the first page of this thread. ctrl+c for copy and ctrl+v for paste have never failed for me. I've had several users ask me about this issue in LDD2008, Civil2010 and now in Civil2011. I know it's not the "right" answer, but it works for us. ...maybe by Civil2111

  6. #26
    Forum Newbie
    Using
    AutoCAD LT 2011
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    1

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    I am using both AutoCAD LT 2011 and AutoCAD 2011. I received a file from an outside customer which has the problem described. The vendor is also using the Educational Version, which I thought was the source of the error. I saved it as a .dxf file, and reopened. No change.

    None of the symptoms/fixes seem to correspond 100% with what I see described here. I think the customer must be using the "buggy," early version of 2007, (or more likely, hasn't applied the hotfix). Ctrl+C/Ctrl+V does not work!!

    Any advice?? I am going to try creating a block, and reinserting in new drawing... But other than that...?????

Similar Threads

  1. can,t copy to clipboard
    By motee-z in forum AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    Replies: 11
    Last Post: 4th Nov 2009, 08:21 pm
  2. Copy an expression to the clipboard
    By jammie in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 6
    Last Post: 12th Mar 2009, 06:44 pm
  3. clipboard
    By ZINC in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 1
    Last Post: 1st Jul 2005, 03:32 pm
  4. Slow Copy to Clipboard on some files, not on others?
    By srobinson311 in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 3
    Last Post: 27th Jun 2005, 08:22 pm
  5. Copy to Clipboard / Copy with Base Point not working
    By Orbit in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 8
    Last Post: 12th Oct 2003, 03:10 am

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts