+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Forum Newbie
    Using
    Map 3D 2010
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    3

    Default "Failed to apply styles on this element" error

    Registered forum members do not see this ad.

    Hey guys, I'm pretty new to autocad and I was hoping that you all could hope me out.

    I've been working with autocad map 3d and I want to plot what I've created. the problem is that when I do, the "failed to apply styles on this element" error" pops up and my basemap that I have saved in one of the layers turns blurry. Does anyone have a solution for me here?

    Greatly appreciated!

  2. #2
    Forum Deity Dana W's Avatar
    Computer Details
    Dana W's Computer Details
    Operating System:
    Windows 8 64 bit
    Computer:
    Dell XPS ONE 2710
    Motherboard:
    Dunno
    CPU:
    Intel I-5 3330S @ 2.7 Ghz
    RAM:
    6 Gb
    Graphics:
    On board barely adequate
    Primary Storage:
    1 Terrabyte
    Secondary Storage:
    1 Terrabyte external
    Monitor:
    All in one 27" touch & pen
    Discipline
    Construction
    Dana W's Discipline Details
    Occupation
    Architectural Millwork Designer/Draftsman
    Discipline
    Construction
    Details
    Custom commercial millwork.
    Using
    AutoCAD LT 2018
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Oviedo, Florida
    Posts
    4,691

    Default

    How are you attempting to plot? Model or paperspace? Using the Page Setup Manager? I don't know anything about Map3D. I just thought I would ask the "did you check the gas guage" questions to get it rolling. The more info we get, the easier it will be to "guess" what is wrong.
    The S197 gen Ford Mustang, and the F-4 Phantom both prove the same theory. "With enough power applied, a school bus will fly."

  3. #3
    Forum Newbie
    Using
    Map 3D 2010
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    3

    Default

    Sure.

    I've attempted to plot using the the layout as well as the modelspace. I did not use the page setup manager.

  4. #4
    Forum Deity Dana W's Avatar
    Computer Details
    Dana W's Computer Details
    Operating System:
    Windows 8 64 bit
    Computer:
    Dell XPS ONE 2710
    Motherboard:
    Dunno
    CPU:
    Intel I-5 3330S @ 2.7 Ghz
    RAM:
    6 Gb
    Graphics:
    On board barely adequate
    Primary Storage:
    1 Terrabyte
    Secondary Storage:
    1 Terrabyte external
    Monitor:
    All in one 27" touch & pen
    Discipline
    Construction
    Dana W's Discipline Details
    Occupation
    Architectural Millwork Designer/Draftsman
    Discipline
    Construction
    Details
    Custom commercial millwork.
    Using
    AutoCAD LT 2018
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Oviedo, Florida
    Posts
    4,691

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Quote Originally Posted by randrews View Post
    Sure.

    I've attempted to plot using the the layout as well as the modelspace. I did not use the page setup manager.
    I was hoping it would be something simple like a heavy screening plot style or something. Not being sure of the differences in regular autocad and map3d, I am probably in over my head anyway.

    You might try going through the page setup manager, using the default color plot style acad.ctb, or the monochrome.ctb, so you will have a basepoint to start from. I have never tried to plot without using the page setup manager to get a layout ready so I don't know what happens in there. The page setup manager comes up with NONE for printer assignment and plot style. The plot dialog doesn't even ask for a plot style, so it probably defaults to one of the above but I could be wrong.

    I hope somebody comes in here that has used that program before.
    The S197 gen Ford Mustang, and the F-4 Phantom both prove the same theory. "With enough power applied, a school bus will fly."

Similar Threads

  1. Ldd Problem - "loadarx Failed"
    By hugo1099 in forum AutoCAD Bugs, Error Messages & Quirks
    Replies: 1
    Last Post: 24th Jun 2010, 10:59 am
  2. "Failed to Create Folder"
    By BillB in forum Autodesk Inventor
    Replies: 5
    Last Post: 21st Jul 2009, 06:54 pm
  3. Publish Error From SSM: "ERROR: Layout Not Found"
    By Tallie in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 4
    Last Post: 26th Jun 2009, 06:17 am
  4. "Application failed to initalize properly"
    By pl2959 in forum Autodesk Software General
    Replies: 3
    Last Post: 10th Dec 2008, 06:55 pm
  5. Apply a "skin" or surface to a skeleton of paralle
    By ParkLife in forum AutoCAD General
    Replies: 6
    Last Post: 20th Jun 2006, 01:00 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts