+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Full Member
    Using
    AutoCAD 2006
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    35

    Default Autocad P&ID 2009

    Registered forum members do not see this ad.

    Hi guys,
    I am using Autocad P&ID 2009 and draw a line diagram. I saved it and close the window. When I opened back the file, I wanted to delete some pipelines but it says "one was filtered out" and I won't be able to delete it. Is there any thing that i have missed on the settings or command? Please help me, thanks

  2. #2
    Luminous Being dbroada's Avatar
    Computer Details
    dbroada's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Professional
    Computer:
    Dell
    CPU:
    Intel Xeon E5-1603@2,80GHz
    RAM:
    4GB
    Graphics:
    NVIDA Quadro K600
    Monitor:
    DELL 23" & SAMSUNG 21"
    Using
    not applicable
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Kenley, Surrey, UK
    Posts
    5,644

    Default

    I can't say about P&ID but the filtered out is often because you are trying to do something to an object on a locked or frozen layer. Check for that first.
    "That's it. It's one thing for a ghost to terrorize my children, but quite another for him to play my Theremin." Homer Simpson
    "Everything in drafting is logical. Except what isn’t." - Gavin Guile. (from the Lightbringer series of books by Brent Weeks)

    Dave

  3. #3
    Full Member
    Using
    AutoCAD 2006
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    35

    Default

    hi dave,
    I've checked it and the layers seems not locked. When I clicked the line and right clicked, there is an option "sub-object selection filter" which expands to:

    no filter
    vertex
    edge face
    solid history

    by changing it, it doesn't change anything or i can't delete the line still.

  4. #4
    Forum Newbie
    Using
    AutoCAD 2014
    Join Date
    May 2014
    Posts
    1

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    I had the same problem. I solved it by adding this drawing to the new progect in progect manager.

    I'm so glad to solve this problem because I missed 1 week to find the solution!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

Similar Threads

  1. AutoCAD 2009 and AutoCAD LT 2009 Update 1 (Service Pack)
    By Between the Lines in forum AutoCAD RSS Feeds
    Replies: 5
    Last Post: 8th Mar 2017, 09:58 pm
  2. Download AutoCAD 2009 and AutoCAD LT 2009 Free!
    By Between the Lines in forum AutoCAD RSS Feeds
    Replies: 6
    Last Post: 9th Jun 2011, 11:06 am
  3. Autocad 2009 auto loading Raster design 2009
    By spinnerbayt in forum AutoCAD General
    Replies: 1
    Last Post: 24th Sep 2009, 12:54 pm
  4. AutoCAD 2009 Article - Much More to AutoCAD 2009 Than Meets the Eye
    By Between the Lines in forum AutoCAD RSS Feeds
    Replies: 0
    Last Post: 6th Oct 2008, 10:50 pm
  5. Replies: 1
    Last Post: 2nd Jul 2008, 04:28 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts