+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Full Member
    Using
    AutoCAD 2010
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    42

    Default Changing Background Color?

    Registered forum members do not see this ad.

    Alright so I got my part done and now I want to change the backgroundor backdrop from gray to white. How can I do that? I haven't been able to figure it out. Thanks.

  2. #2
    Quantum Mechanic ReMark's Avatar
    Computer Details
    ReMark's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro 64-bit
    Computer:
    Thinkmate
    Motherboard:
    Intel DX58SO2 LGA1366 X58
    CPU:
    Intel i7-960 Quad-core 3.20GHz 8MB cache
    RAM:
    12GB (3x4GB) PC3-106000 DDR3
    Graphics:
    nVidia Quadro K4200, 4GB GDDR5
    Primary Storage:
    150GB Velocipraptor 10,000 rpm
    Secondary Storage:
    none
    Monitor:
    Dell P24LLH - 24" wide screen LCD
    Discipline
    See details...
    ReMark's Discipline Details
    Occupation
    CAD Draftsman/Designer...chemical manufacturing.
    Discipline
    See details below.
    Details
    I work for a specialty chemical manufacturer. I do a little bit of everything from P&IDs to civil to architectural and structural.
    Using
    AutoCAD 2018
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norwalk, CT USofA
    Posts
    46,495

    Default

    Just a guess...the Background command?
    "I have only come here seeking knowledge. Things they wouldn't teach me of in college." The Police

    Eat brains...gain more knowledge!

    I'm now a full member of the Society for the Promotion of Mediocrity in CAD. Standards? We don't need no stinkin' standards! Take whatever advice I offer and do the opposite.

  3. #3
    Full Member
    Using
    AutoCAD 2010
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    42

    Default

    Hahaha. Yea that was it. Easy enough. Thanks

  4. #4
    Super Member ScribbleJ's Avatar
    Computer Details
    ScribbleJ's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7
    Computer:
    Dell Precision T3500
    CPU:
    Intel(R) Xeon(R) CPU W3530 @ 2.8GHz 2800 Mhz
    RAM:
    12 gig
    Graphics:
    Nvidia Quadro 600
    Primary Storage:
    237 GB
    Monitor:
    Main: Dell 2408 Aux: Dell 1703FP
    Discipline
    Civil
    ScribbleJ's Discipline Details
    Occupation
    Civil Design Tech for Water / Waste Water Industry.
    Discipline
    Civil
    Details
    Roadway designs, water and waste-water treatment systems and water distribution systems.
    Using
    Civil 3D 2014
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Rancho Cordova, CA
    Posts
    541

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    You can also change it in the 'Options' dialog under the 'Display' tab and then select the 'Color' button. All the colors you change are in there.
    Calvin
    Soli Deo Gloria

Similar Threads

  1. AutoCAD Layout Background Color to Solid Black or Other Color
    By Between the Lines in forum AutoCAD RSS Feeds
    Replies: 0
    Last Post: 14th Jul 2010, 09:20 pm
  2. Changing render background color in AutoCADĀ® 2007
    By Autodesk in forum AutoCAD RSS Feeds
    Replies: 1
    Last Post: 11th Nov 2009, 01:46 am
  3. Changing Background Color
    By AzMandella in forum AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    Replies: 2
    Last Post: 30th Nov 2008, 09:56 pm
  4. Changing Screen background color in VBA, AutoCAD 2007
    By muck in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 1
    Last Post: 8th Nov 2007, 05:57 pm
  5. changing color in color control (layer )
    By ionica in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 4
    Last Post: 10th Oct 2005, 07:45 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts