+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 17
  1. #1
    Senior Member khoshravan's Avatar
    Computer Details
    khoshravan's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7
    Computer:
    Sony Vaio
    Using
    AutoCAD 2010
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Tabriz
    Posts
    482

    Default Is there a command to unblock a blocked object?

    Registered forum members do not see this ad.

    Is there a command to unblock a blocked object?

    I want to modify a blocked object, change the length of a line in a block and I can't do it.

  2. #2
    Forum Deity MSasu's Avatar
    Discipline
    Construction
    MSasu's Discipline Details
    Occupation
    engineer
    Discipline
    Construction
    Details
    AutoLISP programmer
    Using
    AutoCAD 2013
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov, Romania
    Posts
    4,008

    Default

    Not sure what you mean by blocked objects? It is about a block not allowed for explosion? Or is just about entities contained in a block definition?
    Anyway, to edit items contained in a block, please use the BEDIT command.

    Regards,

  3. #3
    Forum Newbie DBcadmanager's Avatar
    Discipline
    Civil
    DBcadmanager's Discipline Details
    Occupation
    Senior Designer
    Discipline
    Civil
    Using
    Civil 3D 2012
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    3

    Default

    what version of autocad are you using?

  4. #4
    Senior Member khoshravan's Avatar
    Computer Details
    khoshravan's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7
    Computer:
    Sony Vaio
    Using
    AutoCAD 2010
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Tabriz
    Posts
    482

    Default

    I am using AutoCad 2007.

    As for msasu reply, by blocked objects I mean entities contained in a block definition. I will try bedit command.

  5. #5
    Forum Newbie DBcadmanager's Avatar
    Discipline
    Civil
    DBcadmanager's Discipline Details
    Occupation
    Senior Designer
    Discipline
    Civil
    Using
    Civil 3D 2012
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    3

    Default

    you can also click on the block ones and right click and chose block editor..in that window you can make your necessary changes. and then when you are done click on close block editor and make sure you save it...

  6. #6
    Forum Deity MSasu's Avatar
    Discipline
    Construction
    MSasu's Discipline Details
    Occupation
    engineer
    Discipline
    Construction
    Details
    AutoLISP programmer
    Using
    AutoCAD 2013
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov, Romania
    Posts
    4,008

    Default

    REFEDIT command may also do the same work, if BEDIT isn't available in AutoCAD 2007.

    Regards,

  7. #7
    Senior Member khoshravan's Avatar
    Computer Details
    khoshravan's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7
    Computer:
    Sony Vaio
    Using
    AutoCAD 2010
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Tabriz
    Posts
    482

    Default

    Bedit works in AC2007 and it brings up "Block Authoring Palettes" with three tabs which is totally odd for me.

    I think first I have to read its help menue in AC2007 or if you any suggestion for a better place to learn more on bedit.

  8. #8
    Forum Deity MSasu's Avatar
    Discipline
    Construction
    MSasu's Discipline Details
    Occupation
    engineer
    Discipline
    Construction
    Details
    AutoLISP programmer
    Using
    AutoCAD 2013
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov, Romania
    Posts
    4,008

    Default

    For the moment may simply ignore those pallets, are for dynamical blocks. Simply do the required changes and press <Close Block Editor> button to end editing – will be asked chouse to save or discard changes.

    Regards,

  9. #9
    Senior Member khoshravan's Avatar
    Computer Details
    khoshravan's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7
    Computer:
    Sony Vaio
    Using
    AutoCAD 2010
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Tabriz
    Posts
    482

    Default

    Yes it works. Thanks.

  10. #10
    Forum Deity MSasu's Avatar
    Discipline
    Construction
    MSasu's Discipline Details
    Occupation
    engineer
    Discipline
    Construction
    Details
    AutoLISP programmer
    Using
    AutoCAD 2013
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov, Romania
    Posts
    4,008

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    You're welcome!

    Regards,

Similar Threads

  1. Hidden/blocked wipeouts
    By BuntyBunty in forum AutoCAD General
    Replies: 3
    Last Post: 23rd Nov 2009, 10:20 am
  2. Explode command blocked using Autocad LISP, how to solve it?
    By RevolverSly in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 3
    Last Post: 9th Sep 2009, 06:17 pm
  3. PAN blocked
    By dusko in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 5
    Last Post: 1st Aug 2008, 02:16 pm
  4. problem with blocked dwg files
    By vip3r54 in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 1
    Last Post: 28th Apr 2008, 01:58 pm
  5. help! everythings blocked/xref-ed?
    By nwsurfer07 in forum AutoCAD General
    Replies: 21
    Last Post: 4th Oct 2007, 04:55 am

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts