+ Reply to Thread
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 11 to 20 of 50
  1. #11
    Full Member
    Using
    Architecture 2011
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    76

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    What's this gig paying anyway?

  2. #12
    Super Moderator f700es's Avatar
    Computer Details
    f700es's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro (W)/Windows 7 Home Premium (H)
    Computer:
    Lenovo ThinkStation D20 (W)/ Dell Inspiron 570 (H)
    Motherboard:
    Intel (W)/AMD (H)
    CPU:
    Intel Xeon E5503 (W)/AMD Athlon 2 X4 (H)
    RAM:
    4 GB DDR3 (W)/ 6GB DDR3 (H)
    Graphics:
    nVidia Quadro FX 580 (W)/nVidia GF GT430 (H)
    Primary Storage:
    500 GB HDD (W)/1 TB (H)
    Secondary Storage:
    Seagate FreeAgent Go 320gb
    Monitor:
    Samsung P2770HD 28" LCD and Samsung B2430 (W)/Dell 22" LCD (H)
    Discipline
    Facilities Mgmt
    f700es's Discipline Details
    Occupation
    Space Database Admin
    Discipline
    Facilities Mgmt
    Details
    Archibus Management
    Using
    AutoCAD 2013
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Winston-Salem, NC - USA
    Posts
    4,904

    Default

    If you can't find anyone let me know. I can do it and I have experience
    Please do not PM me with CAD questions. Post your question on the forum. Our users are the best out there and you'll get the best possible answer to your question.

    - http://f700es.deviantart.com/gallery/ -


  3. #13
    Senior Member Bobzy20's Avatar
    Computer Details
    Bobzy20's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Ultimate (x64)
    Computer:
    Advent T9509
    Motherboard:
    Foxconn G9657MA-8KS2H
    CPU:
    Intel Core 2 Quad Q6600
    RAM:
    8GB DDR2 PC2-5300
    Graphics:
    Nvidia Quadro FX580 512MB
    Primary Storage:
    320GB SATA
    Secondary Storage:
    WD 1TB SATA
    Monitor:
    Advent X19w 19" Monitor
    Discipline
    Electrical
    Bobzy20's Discipline Details
    Occupation
    Lighting Controls CAD Technician
    Discipline
    Electrical
    Using
    AutoCAD 2014
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Middlesex, UK
    Posts
    368

    Default

    You gotta love Red333 response, so David Brent!

    How about £20 via PayPal Gift (no fee’s).
    Apparently Revit is the FUTURE but all I know is AutoCAD.

  4. #14
    Senior Member bbankston's Avatar
    Computer Details
    bbankston's Computer Details
    Operating System:
    Windows XP
    Computer:
    Dell Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2140 @ 1.60GHz 1.59 GHz
    RAM:
    1.95 GB of RAM
    Primary Storage:
    80 GB
    Monitor:
    DELL
    Using
    AutoCAD LT 2008
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Houston, TX
    Posts
    417

    Default

    Bobzy20,

    Do you have any elevations or at least height dimensions? It looks like there's a lot of guesswork here. If you still need it done, I've got plenty of SketchUp experience too.
    You should have seen me before the plastic surgery!

  5. #15
    Super Member JBullseye74's Avatar
    Discipline
    Construction
    JBullseye74's Discipline Details
    Occupation
    Facade Designer
    Discipline
    Construction
    Using
    AutoCAD 2013
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    UK North West
    Posts
    774

    Default

    £20.......... i think you are slightly under there pal! maybe add another 0 and you may get some interest.
    AutoCAD 2010

    '"Accept that some days you're the pigeon, and some days you're the statue."

  6. #16
    Senior Member Bobzy20's Avatar
    Computer Details
    Bobzy20's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Ultimate (x64)
    Computer:
    Advent T9509
    Motherboard:
    Foxconn G9657MA-8KS2H
    CPU:
    Intel Core 2 Quad Q6600
    RAM:
    8GB DDR2 PC2-5300
    Graphics:
    Nvidia Quadro FX580 512MB
    Primary Storage:
    320GB SATA
    Secondary Storage:
    WD 1TB SATA
    Monitor:
    Advent X19w 19" Monitor
    Discipline
    Electrical
    Bobzy20's Discipline Details
    Occupation
    Lighting Controls CAD Technician
    Discipline
    Electrical
    Using
    AutoCAD 2014
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Middlesex, UK
    Posts
    368

    Default

    I'm talking about somebody drawing the same as my 2 jpeg images, no 3D visuals just 2D work.
    Apparently Revit is the FUTURE but all I know is AutoCAD.

  7. #17
    Quantum Mechanic ReMark's Avatar
    Computer Details
    ReMark's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro 64-bit
    Computer:
    Thinkmate
    Motherboard:
    Intel DX58SO2 LGA1366 X58
    CPU:
    Intel i7-960 Quad-core 3.20GHz 8MB cache
    RAM:
    12GB (3x4GB) PC3-106000 DDR3
    Graphics:
    nVidia Quadro 4000, 2GB GDDR5
    Primary Storage:
    150GB Velocipraptor 10,000 rpm
    Secondary Storage:
    none
    Monitor:
    Dell P24LLH - 24" wide screen LCD
    Discipline
    See details...
    ReMark's Discipline Details
    Occupation
    CAD Draftsman/Designer...chemical manufacturing.
    Discipline
    See details below.
    Details
    I work for a specialty chemical manufacturer. I do a little bit of everything from P&IDs to civil to architectural and structural.
    Using
    AutoCAD 2014
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norwalk, CT USofA
    Posts
    38,304

    Default

    Gosh...this should have been done by now. What's the hold up? The price?
    "I have only come here seeking knowledge. Things they wouldn't teach me of in college." The Police

    Eat brains...gain more knowledge! N-E-S-T-L-E-'S, Nestle's makes the very best......chocolate.

  8. #18
    Super Moderator Cad64's Avatar
    Computer Details
    Cad64's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Profesional x64
    Computer:
    XI Computers
    Motherboard:
    Asus P8Z77-V Pro
    CPU:
    Intel Core I7 3770K 4.1 Ghz Quad Core 3rd Gen
    RAM:
    8GB DDR3 @ 1333MHz
    Graphics:
    Nvidia GeForce GTX 570 1280MB GDDR5
    Primary Storage:
    SATAII 500GB 7200 RPM
    Secondary Storage:
    Western Digital My Book Studio Edition II - 2TB capacity
    Monitor:
    HPf2105 21" LCD Widescreen & Cintiq 21ux
    Discipline
    Multi-disciplinary
    Cad64's Discipline Details
    Occupation
    Freelance Digital Artist
    Discipline
    Multi-disciplinary
    Details
    In a nutshell, I create 3D models from the client's CAD files or design sketches which I then use to produce high quality rendered images. Click on the link in my signature to view my portfolio. I'm always looking for work, so let me know if you need any custom models or renders. :)
    Using
    3ds Max 2011
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Southern California
    Posts
    8,910

    Default

    Quote Originally Posted by Bobzy20 View Post
    I'm talking about somebody drawing the same as my 2 jpeg images, no 3D visuals just 2D work.
    Then why did you post in the Sketchup section?
    You should have posted this in the Autocad section.
    Freelance Digital Artist
    Personal Website: ( Updated 03/21/2014 ) --->
    http://www.rdeweese.com/

    "Work Smart, Not Hard"

  9. #19
    Senior Member Bobzy20's Avatar
    Computer Details
    Bobzy20's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Ultimate (x64)
    Computer:
    Advent T9509
    Motherboard:
    Foxconn G9657MA-8KS2H
    CPU:
    Intel Core 2 Quad Q6600
    RAM:
    8GB DDR2 PC2-5300
    Graphics:
    Nvidia Quadro FX580 512MB
    Primary Storage:
    320GB SATA
    Secondary Storage:
    WD 1TB SATA
    Monitor:
    Advent X19w 19" Monitor
    Discipline
    Electrical
    Bobzy20's Discipline Details
    Occupation
    Lighting Controls CAD Technician
    Discipline
    Electrical
    Using
    AutoCAD 2014
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Middlesex, UK
    Posts
    368

    Default

    Because I wanted it done in SketchUp!
    Apparently Revit is the FUTURE but all I know is AutoCAD.

  10. #20
    Senior Member Geoffers's Avatar
    Using
    Architecture 2010
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Cornwall, UK
    Posts
    300

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    I admire your style Bobzy20 - go for it!
    Boo, just testing if this is 'the signature', i WILL make a better one...when I can think of one... ah, I have it!...no, too silly...ummmm
    right, here it is - no, much too serious, ummmm

Similar Threads

  1. floor plan
    By eugene233 in forum AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    Replies: 7
    Last Post: 10th Apr 2009, 12:49 pm
  2. xref or all in one floor plan?
    By Kristik4 in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 10
    Last Post: 6th Apr 2008, 09:53 pm
  3. From floor plan to elevation
    By nathan008 in forum AutoCAD General
    Replies: 4
    Last Post: 24th Oct 2007, 11:27 am
  4. Drawing a floor plan
    By Natjeff in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 1
    Last Post: 14th Jul 2006, 07:30 pm
  5. floor plan layering
    By stabiloboss in forum AutoCAD General
    Replies: 7
    Last Post: 19th May 2004, 10:10 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts