+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 25
  1. #1
    Junior Member
    Using
    AutoCAD 2008
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    10

    Default Another student with an "Oleson Village" Plat Map question.

    Registered forum members do not see this ad.

    I have the project approximately 90% completed, but I'm a little confused about the intersection of SW Washington, SW Kensington Place, and SW Oleson Rd. Any chance I can send it to someone that's completed the project to determine if I've got it right. I could also just post up a screen shot.

    Thanks,

    Anthony

  2. #2
    Quantum Mechanic ReMark's Avatar
    Computer Details
    ReMark's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro 64-bit
    Computer:
    Thinkmate
    Motherboard:
    Intel DX58SO2 LGA1366 X58
    CPU:
    Intel i7-960 Quad-core 3.20GHz 8MB cache
    RAM:
    12GB (3x4GB) PC3-106000 DDR3
    Graphics:
    nVidia Quadro K4200, 4GB GDDR5
    Primary Storage:
    150GB Velocipraptor 10,000 rpm
    Secondary Storage:
    none
    Monitor:
    Dell P24LLH - 24" wide screen LCD
    Discipline
    See details...
    ReMark's Discipline Details
    Occupation
    CAD Draftsman/Designer...chemical manufacturing.
    Discipline
    See details below.
    Details
    I work for a specialty chemical manufacturer. I do a little bit of everything from P&IDs to civil to architectural and structural.
    Using
    AutoCAD 2018
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norwalk, CT USofA
    Posts
    46,370

    Default

    Post an image of the intersection(s) in question. There's at least two forum members, maybe even three, that can comment.
    "I have only come here seeking knowledge. Things they wouldn't teach me of in college." The Police

    Eat brains...gain more knowledge!

    I'm now a full member of the Society for the Promotion of Mediocrity in CAD. Standards? We don't need no stinkin' standards! Take whatever advice I offer and do the opposite.

  3. #3
    Junior Member
    Using
    AutoCAD 2008
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    10

    Default


  4. #4
    Junior Member
    Using
    AutoCAD 2008
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    10

    Default


  5. #5
    Junior Member
    Using
    AutoCAD 2008
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    10

    Default

    By the way, I learned a long time ago with Penn Foster that calling them for assistance was futile. I've completed all exams for my Industrial Engineering Technology degree, and the only thing keeping me from graduating is this project. I just wanted to let you guys know I'm no leach.

  6. #6
    Junior Member
    Using
    AutoCAD 2008
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    10

    Default

    Here's one of the entire drawing:


  7. #7
    Super Moderator fuccaro's Avatar
    Discipline
    Mechanical
    fuccaro's Discipline Details
    Occupation
    Mechanical eng.
    Discipline
    Mechanical
    Using
    AutoCAD 2006
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Romania, Marosvasarhely
    Posts
    3,577

    Default

    Posts approved, Grip Grip. Thank you for your patience!
    It's nice to be nice, but sometimes is nicer to be evil!
    Tip: Please do not PM or email me with CAD questions - use the forums, you'll get an answer sooner.

  8. #8
    Quantum Mechanic ReMark's Avatar
    Computer Details
    ReMark's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro 64-bit
    Computer:
    Thinkmate
    Motherboard:
    Intel DX58SO2 LGA1366 X58
    CPU:
    Intel i7-960 Quad-core 3.20GHz 8MB cache
    RAM:
    12GB (3x4GB) PC3-106000 DDR3
    Graphics:
    nVidia Quadro K4200, 4GB GDDR5
    Primary Storage:
    150GB Velocipraptor 10,000 rpm
    Secondary Storage:
    none
    Monitor:
    Dell P24LLH - 24" wide screen LCD
    Discipline
    See details...
    ReMark's Discipline Details
    Occupation
    CAD Draftsman/Designer...chemical manufacturing.
    Discipline
    See details below.
    Details
    I work for a specialty chemical manufacturer. I do a little bit of everything from P&IDs to civil to architectural and structural.
    Using
    AutoCAD 2018
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norwalk, CT USofA
    Posts
    46,370

    Default

    Am I missing something here again? Why can't I see any images?

    Oh, this is so frustrating.
    "I have only come here seeking knowledge. Things they wouldn't teach me of in college." The Police

    Eat brains...gain more knowledge!

    I'm now a full member of the Society for the Promotion of Mediocrity in CAD. Standards? We don't need no stinkin' standards! Take whatever advice I offer and do the opposite.

  9. #9
    Super Moderator Tiger's Avatar
    Computer Details
    Tiger's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Professional 64 bit
    Computer:
    HP EliteBook 8570w
    CPU:
    Intel Core i7-3720QM 2.60GHz
    RAM:
    16GB
    Graphics:
    NVIDIA Quadro K2000M
    Monitor:
    HP
    Discipline
    Civil
    Tiger's Discipline Details
    Occupation
    Education /support
    Discipline
    Civil
    Details
    Support/Education/Retail
    Using
    Civil 3D 2016
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    FjÀrdhundra, Sweden
    Posts
    5,148

    Default

    The images are there - are you on IE again ReMark?
    MTJIGSTRING = BAZINGA

  10. #10
    Quantum Mechanic ReMark's Avatar
    Computer Details
    ReMark's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro 64-bit
    Computer:
    Thinkmate
    Motherboard:
    Intel DX58SO2 LGA1366 X58
    CPU:
    Intel i7-960 Quad-core 3.20GHz 8MB cache
    RAM:
    12GB (3x4GB) PC3-106000 DDR3
    Graphics:
    nVidia Quadro K4200, 4GB GDDR5
    Primary Storage:
    150GB Velocipraptor 10,000 rpm
    Secondary Storage:
    none
    Monitor:
    Dell P24LLH - 24" wide screen LCD
    Discipline
    See details...
    ReMark's Discipline Details
    Occupation
    CAD Draftsman/Designer...chemical manufacturing.
    Discipline
    See details below.
    Details
    I work for a specialty chemical manufacturer. I do a little bit of everything from P&IDs to civil to architectural and structural.
    Using
    AutoCAD 2018
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norwalk, CT USofA
    Posts
    46,370

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Quote Originally Posted by Tiger View Post
    The images are there - are you on IE again ReMark?
    Yes I am but not for long. I don't care what the IT department says I'm installing FireFox. This is just ridiculous. Hold on. As Arnold once said..."I'll be back!"
    "I have only come here seeking knowledge. Things they wouldn't teach me of in college." The Police

    Eat brains...gain more knowledge!

    I'm now a full member of the Society for the Promotion of Mediocrity in CAD. Standards? We don't need no stinkin' standards! Take whatever advice I offer and do the opposite.

Similar Threads

  1. Can anyone explain "plat" or "plat engineering"??
    By tzframpton in forum Civil 3D & LDD
    Replies: 16
    Last Post: 15th Aug 2010, 02:42 pm
  2. (read (strcat "(" "1.5X250X600" ")"))
    By muthu123 in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 9
    Last Post: 10th Jul 2010, 01:05 pm
  3. (read (strcat "(" "TUBE150X150X4.5 20.2" ")"))
    By muthu123 in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 11
    Last Post: 21st Jun 2010, 03:40 am
  4. Replies: 1
    Last Post: 25th Nov 2009, 06:35 pm
  5. Question on template "ANSI B Title Block" in Autoc
    By ehoward in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 1
    Last Post: 4th Sep 2005, 11:36 am

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts