+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Full Member
    Using
    AutoCAD 2006
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    42

    Default isolate by color

    Registered forum members do not see this ad.

    hello
    I would like to have a script for Rhino 3
    to isolate object by colour
    It will replace this operation
    1.select by colour
    2.invert selection
    3.hide selected
    Thanks

  2. #2
    Forum Deity SEANT's Avatar
    Using
    AutoCAD 2014
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Rhode Island
    Posts
    2,187

    Default

    Would this command macro do?

    Code:
     
     _SelColor
    Pause
     _Invert
    Hide

  3. #3
    Full Member
    Using
    AutoCAD 2006
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    42

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    very nice
    thanks

Similar Threads

  1. Isolate changes to just one block
    By hyposmurf in forum AutoCAD General
    Replies: 13
    Last Post: 8th Apr 2014, 03:23 pm
  2. AutoCAD Layout Background Color to Solid Black or Other Color
    By Between the Lines in forum AutoCAD RSS Feeds
    Replies: 0
    Last Post: 14th Jul 2010, 09:20 pm
  3. Layer Isolate
    By Ells in forum AutoCAD General
    Replies: 13
    Last Post: 3rd Sep 2009, 06:12 pm
  4. Problem with isolate
    By carleng in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 1
    Last Post: 6th Aug 2008, 04:33 am

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts