+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Forum Newbie
    Using
    not applicable
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1

    Default How do i run Vanilla AutoCAD from AutoCAD MEP 2011?

    Registered forum members do not see this ad.

    How do i run Vanilla AutoCAD from AutoCAD MEP 2011?

    The "Right click on the AutoCAD MEP shortcut icon on your desktop and look for the 'Open File Location" does not work

    Thanks

  2. #2
    Full Member
    Using
    AutoCAD 2010
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Omaha, Nebraska
    Posts
    46

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    This is the "target" macro in the properties window for my Autocad mechanical.

    "C:\Program Files\Autodesk\ACADM 2010\acad.exe" /nologo /p <<Vanilla>>

    Hope this is of some help.

Similar Threads

  1. Mep vs autocad vanilla
    By RKINGFP in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 1
    Last Post: 8th Nov 2010, 12:20 pm
  2. Replies: 0
    Last Post: 29th Sep 2010, 12:10 am
  3. AutoCAD 2011 and AutoCAD LT 2011 Update 1 Available for Download
    By Between the Lines in forum AutoCAD RSS Feeds
    Replies: 0
    Last Post: 24th Aug 2010, 09:20 pm
  4. 3DSOUT not available in AutoCAD (vanilla) 2010
    By PaulH in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 5
    Last Post: 25th Jan 2010, 12:23 pm
  5. Vanilla AutoCAD FREE to Students?
    By ReMark in forum Software & Licensing
    Replies: 8
    Last Post: 7th May 2009, 01:37 pm

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts