+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Forum Newbie
    Using
    3ds Max 2011
    Join Date
    May 2011
    Posts
    1

    Exclamation 3-year trial gone haywire?

    Registered forum members do not see this ad.

    Hello fellow users, i have tried all options and to no avail, i have failed to solve the problem is to why i must reactivate my 3 year trial after only 1 year of use back in 2009 of late october.

    I have tried all resource back at autodesk main website but their support could not solve the problem. I requested a new activation code several times and they all are denied terribly...

    This may be my last ditch effort to finding some aid in this troublesome situation.
    I would be most glad and gracious to the one who could solve this trifling endeavour.

    many thanks.

    l8s

  2. #2
    Forum Deity Jack_O'neill's Avatar
    Computer Details
    Jack_O'neill's Computer Details
    Operating System:
    xp
    Discipline
    Architectural
    Jack_O'neill's Discipline Details
    Discipline
    Architectural
    Details
    The bulk of my business is commercial curtainwall, site plans and floor plans. I do occasionally get a bit of tool and die, and the odd house now and again.
    Using
    AutoCAD 2010
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    lost in the Arkansas wilderness
    Posts
    2,146

    Default

    3 year trial period? hmm...I thought they only went for 30 days.
    Never try to teach a pig to sing. It wastes your time and annoys the pig. -Robert Heinlein

  3. #3
    Super Moderator Cad64's Avatar
    Computer Details
    Cad64's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Profesional x64
    Computer:
    XI Computers
    Motherboard:
    Asus P8Z77-V Pro
    CPU:
    Intel Core I7 3770K 4.1 Ghz Quad Core 3rd Gen
    RAM:
    24GB DDR3 @ 1333MHz
    Graphics:
    Nvidia GeForce GTX 570 1280MB GDDR5
    Primary Storage:
    SATAII 500GB 7200 RPM
    Secondary Storage:
    Western Digital My Book Studio Edition II - 2TB capacity
    Monitor:
    HPf2105 21" LCD Widescreen & Cintiq 21ux
    Discipline
    Multi-disciplinary
    Cad64's Discipline Details
    Occupation
    Landscape Architect
    Discipline
    Multi-disciplinary
    Using
    3ds Max 2011
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Southern California
    Posts
    9,091

    Default

    There is no such thing as a 3 year trial. Is it possible you were using an educational version?

    If Autodesk won't help you then there is nothing we can do for you. You're just going to have to buy the program if you want to keep using it.
    Personal Website: ( Updated 03/21/2014 ) ---> http://www.rdeweese.com/

    "Work Smart, Not Hard"

  4. #4
    Forum Deity Jack_O'neill's Avatar
    Computer Details
    Jack_O'neill's Computer Details
    Operating System:
    xp
    Discipline
    Architectural
    Jack_O'neill's Discipline Details
    Discipline
    Architectural
    Details
    The bulk of my business is commercial curtainwall, site plans and floor plans. I do occasionally get a bit of tool and die, and the odd house now and again.
    Using
    AutoCAD 2010
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    lost in the Arkansas wilderness
    Posts
    2,146

    Default

    yeah, i'd like a three year trial of autocad, then I'll upgrade and get a three year trial of inventor, then a three year trial of revit. By then, there should be a new product out that will work with the hologram generators everyone will have instead of monitors. A couple of three year trials after that will take me to retirement!!
    Never try to teach a pig to sing. It wastes your time and annoys the pig. -Robert Heinlein

  5. #5
    Forum Deity Organic's Avatar
    Discipline
    Civil
    Using
    AutoCAD 2015
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    2,210

    Default

    It sounds like you have an educational version. Are you still a student? If so, just request a new code using your student email address.

  6. #6
    Super Moderator Tiger's Avatar
    Computer Details
    Tiger's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Professional 64 bit
    Computer:
    HP EliteBook 8570w
    CPU:
    Intel Core i7-3720QM 2.60GHz
    RAM:
    16GB
    Graphics:
    NVIDIA Quadro K2000M
    Monitor:
    HP
    Discipline
    Civil
    Tiger's Discipline Details
    Occupation
    Education /support
    Discipline
    Civil
    Details
    Support/Education/Retail
    Using
    Civil 3D 2015
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Stockholm, Sweden
    Posts
    5,049

    Default

    and its been 3 years since october -09 - doesn't matter if you use the program during that time, its still be active.

    A new edu-code shouldn't be hard to get if you still are a registered student...
    whether is when you are asking yourself, should I stay or should I go
    weather is when it's cold as all that outside
    wether is a goat soprano
    #SpellingMatters

  7. #7
    Super Moderator SLW210's Avatar
    Computer Details
    SLW210's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 PRO
    Computer:
    IBM Lenovo
    Motherboard:
    ACPI x86
    CPU:
    Pentium(R) Dual-Core CPU E5500 @ 2.80GHz
    RAM:
    4 GB RAM
    Graphics:
    Nvidia Quadro 600 1GB
    Primary Storage:
    300 GB
    Secondary Storage:
    650GB
    Monitor:
    ThinkVision 24"
    Discipline
    Multi-disciplinary
    SLW210's Discipline Details
    Occupation
    Design Draftsman
    Discipline
    Multi-disciplinary
    Details
    Mostly do drafting related to manufacturing. From doing site layouts with proposed updates, additions and renovations to be budgeted and submitted for bid, to updating and changing existing drawings to reflect maintenance and repair/revision work done on site.
    Using
    AutoCAD 2011
    Join Date
    May 2007
    Location
    South Florida, USA
    Posts
    10,297

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Quote Originally Posted by Tiger View Post
    and its been 3 years since october -09 - doesn't matter if you use the program during that time, its still be active.

    A new edu-code shouldn't be hard to get if you still are a registered student...
    It will be 2 years in October here in US time.

    Sounds to me like you didn't write down your original activation code and are wanting a new one.

    If you are still a student, just get the latest software for students.
    “A narrow mind and a fat head invariably come on the same person” Zig Zigler



Similar Threads

  1. can't run autocad trial
    By soren in forum Software & Licensing
    Replies: 3
    Last Post: 4th Dec 2010, 04:21 pm
  2. Trial LT is a no go
    By Runnerguy in forum AutoCAD Bugs, Error Messages & Quirks
    Replies: 0
    Last Post: 17th Mar 2010, 05:45 pm
  3. Microstation Trial
    By wannabe in forum MicroStation
    Replies: 1
    Last Post: 22nd Dec 2008, 03:04 pm
  4. Link constraints sending my model parts haywire!!
    By cameroon95 in forum Rigging & Animation
    Replies: 2
    Last Post: 27th Oct 2008, 11:46 am
  5. My text goes haywire when editing
    By BOB'27T in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 5
    Last Post: 18th Oct 2007, 03:39 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts