+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Forum Newbie
    Using
    Map 3D 2011
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2

    Default MAP pull-down missing from classic menu bar

    Registered forum members do not see this ad.

    This is my first post anywhere so please excuse me if I am not following the correct protocol.

    I am a AutoCAD Map 3D 2011 user. After one of our IS people worked on my PC to correct an issue with my web brouser (probably unrelated to my current problem but strangely coincidental don't you think?) I find that I am missing the MAP pull-down from the Map Classic Workspace. Can someone help me restore it? I have the other menu items (File, Edit, View Insert, Format, Tools, Draw, Dimension, Modify, ?, Window, Raster, Express) but the MAP field is missing.

  2. #2
    Super Moderator SLW210's Avatar
    Computer Details
    SLW210's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 PRO
    Computer:
    IBM Lenovo
    Motherboard:
    ACPI x86
    CPU:
    Pentium(R) Dual-Core CPU E5500 @ 2.80GHz
    RAM:
    4 GB RAM
    Graphics:
    Nvidia Quadro 600 1GB
    Primary Storage:
    300 GB
    Secondary Storage:
    650GB
    Monitor:
    ThinkVision 24"
    Discipline
    Multi-disciplinary
    SLW210's Discipline Details
    Occupation
    Design Draftsman
    Discipline
    Multi-disciplinary
    Details
    Mostly do drafting related to manufacturing. From doing site layouts with proposed updates, additions and renovations to be budgeted and submitted for bid, to updating and changing existing drawings to reflect maintenance and repair/revision work done on site.
    Using
    AutoCAD 2011
    Join Date
    May 2007
    Location
    South Florida, USA
    Posts
    10,135

    Default

    I moved your question to the MAP3D forum.
    “A narrow mind and a fat head invariably come on the same person” Zig Zigler



  3. #3
    Super Member Murph_map's Avatar
    Computer Details
    Murph_map's Computer Details
    Operating System:
    XP,Visa, Win7
    Computer:
    HP something or other and the laptop is an HP too
    RAM:
    2 gigs or 6 gigs in Laptop
    Discipline
    Utilities
    Murph_map's Discipline Details
    Occupation
    Boats and campers renting and repairs
    Discipline
    Utilities
    Details
    GIS and Map making.
    Using
    Map 3D 2011
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    TN or KY depends if I'm at work or home.
    Posts
    815

    Default

    You can try to restore it or reset it from the CUI, type CUI at the command line to get to it.

    cui_Menu.jpg
    Murph

    Need a boat or camper for the weekend?

  4. #4
    Forum Newbie
    Using
    Map 3D 2011
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    That did it! Thanks for the help Murph.

Similar Threads

  1. Block Pull down menu
    By natsha61 in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 24
    Last Post: 24th Jan 2011, 04:46 pm
  2. Pull down menu check
    By deano33 in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 5
    Last Post: 8th Feb 2010, 08:50 pm
  3. Make an Image Tile Menu from Pull-Down Menu
    By sumski in forum AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    Replies: 12
    Last Post: 10th Nov 2009, 12:08 am
  4. Classic View/Menu
    By SoggyCashew in forum AutoCAD General
    Replies: 7
    Last Post: 21st Sep 2008, 08:39 am

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts