+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Senior Member
    Computer Details
    vertical horizons's Computer Details
    Operating System:
    Windows 8 PRO
    Motherboard:
    DX79TO
    CPU:
    I-7 3820 @3.60 GHz
    RAM:
    16.0 GB
    Graphics:
    AMD FirePro W7000
    Primary Storage:
    16 GB
    Monitor:
    ViewSonic VX2739wm (Primary) & HP w1907 (Secondary)
    Discipline
    Manufacture
    vertical horizons's Discipline Details
    Occupation
    Drafting Supervisor
    Discipline
    Manufacture
    Using
    not applicable
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Texas
    Posts
    236

    Default Can Not Open Existing .IAM Or .IPT, Can Not Create New .IPT

    Registered forum members do not see this ad.

    I can see that my .IAMs & .IPTs are in the vault. I can check them out of the vault. The vault verifies that these are checked out to me. However, I can not open anything now.

    I do not know what has happened.

    I have checked to ensure that all of my settings are correct.
    I am working in the correct .IPJ.

    If I attempt to open a drawing, it appears that the drawing is going to open, then I see the basic Inventor page with the toolbars on the top, browser on the left with nothing in it, and nothing in the middle of my screen.

    I cannot even create a new .IPT.

    Any ideas as where to look next?

  2. #2
    Senior Member
    Computer Details
    vertical horizons's Computer Details
    Operating System:
    Windows 8 PRO
    Motherboard:
    DX79TO
    CPU:
    I-7 3820 @3.60 GHz
    RAM:
    16.0 GB
    Graphics:
    AMD FirePro W7000
    Primary Storage:
    16 GB
    Monitor:
    ViewSonic VX2739wm (Primary) & HP w1907 (Secondary)
    Discipline
    Manufacture
    vertical horizons's Discipline Details
    Occupation
    Drafting Supervisor
    Discipline
    Manufacture
    Using
    not applicable
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Texas
    Posts
    236

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    I believe all of my settings are still intact, and that nothing got corrupted, but I want to make sure.

    I know that the exact answer to this question depends on each person's computer setup, but if all of the master files were located on a dedicated server (V drive), and you check out the drawings to your local machine (C drive), looking at the project settings dialog box, what would be the paths for the Design Data and the Template?

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 23rd Jul 2010, 10:25 pm
  2. How to create coil along the existing part or sketch?
    By Be_cool in forum Autodesk Inventor
    Replies: 20
    Last Post: 21st Jul 2010, 09:23 am
  3. Use Existing ctb Files
    By Bill Tillman in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 1
    Last Post: 11th May 2009, 11:29 pm
  4. Cant open the window for open or save
    By Lucas_ in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 3
    Last Post: 16th May 2008, 10:42 am
  5. Mod Snapbase of existing
    By Cadalist in forum AutoCAD General
    Replies: 1
    Last Post: 29th Jun 2007, 01:19 am

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts