+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Full Member
    Computer Details
    gotchy's Computer Details
    Operating System:
    XP Pro
    Motherboard:
    Intel DX68D8
    CPU:
    Intel i-5
    RAM:
    2 GB
    Graphics:
    Nvidia Quadro 5500 1GB
    Primary Storage:
    2 GB
    Monitor:
    HP 2009M
    Discipline
    Mechanical
    gotchy's Discipline Details
    Occupation
    Tool Designer
    Discipline
    Mechanical
    Details
    Tool and Die designing and making. Also 3-D Tool design.
    Using
    AutoCAD 2000
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    R.I.USA
    Posts
    90

    Default How to eliminate the axis indicator from printings of Rhino models.

    Registered forum members do not see this ad.

    How does one eliminate the axes indicator (X,Y,Z with corresponding lines), from the screen. In Tools/Options, I do have the "show world axis icon" unchecked.
    Gotchy

  2. #2
    Full Member
    Using
    AutoCAD 2009
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    58

    Default

    Do You mean the Gumball? Or try to un-check Show grid axes
    Attached Images

  3. #3
    Full Member
    Computer Details
    gotchy's Computer Details
    Operating System:
    XP Pro
    Motherboard:
    Intel DX68D8
    CPU:
    Intel i-5
    RAM:
    2 GB
    Graphics:
    Nvidia Quadro 5500 1GB
    Primary Storage:
    2 GB
    Monitor:
    HP 2009M
    Discipline
    Mechanical
    gotchy's Discipline Details
    Occupation
    Tool Designer
    Discipline
    Mechanical
    Details
    Tool and Die designing and making. Also 3-D Tool design.
    Using
    AutoCAD 2000
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    R.I.USA
    Posts
    90

    Default Regarding the showing of the Grid axes

    Quote Originally Posted by dedmin View Post
    Do You mean the Gumball? Or try to un-check Show grid axes
    I do have "show grid axes unchecked, as well. Where do you find mention of Gumball? I typed it in help with zero results.
    Gotchy

  4. #4
    Full Member
    Using
    AutoCAD 2009
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    58

    Default

    It is in the Rhino 5 beta. You mentioned printing - maybe this will help
    Attached Images

  5. #5
    Full Member
    Computer Details
    gotchy's Computer Details
    Operating System:
    XP Pro
    Motherboard:
    Intel DX68D8
    CPU:
    Intel i-5
    RAM:
    2 GB
    Graphics:
    Nvidia Quadro 5500 1GB
    Primary Storage:
    2 GB
    Monitor:
    HP 2009M
    Discipline
    Mechanical
    gotchy's Discipline Details
    Occupation
    Tool Designer
    Discipline
    Mechanical
    Details
    Tool and Die designing and making. Also 3-D Tool design.
    Using
    AutoCAD 2000
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    R.I.USA
    Posts
    90

    Default

    How do I get to the Visibility toggles? What is the path? I am still using v4, does that matter?

  6. #6
    Full Member
    Using
    AutoCAD 2009
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    58

    Default

    The screenshot is from the print dialog box in Rhino 4 sr9.

  7. #7
    Full Member
    Computer Details
    gotchy's Computer Details
    Operating System:
    XP Pro
    Motherboard:
    Intel DX68D8
    CPU:
    Intel i-5
    RAM:
    2 GB
    Graphics:
    Nvidia Quadro 5500 1GB
    Primary Storage:
    2 GB
    Monitor:
    HP 2009M
    Discipline
    Mechanical
    gotchy's Discipline Details
    Occupation
    Tool Designer
    Discipline
    Mechanical
    Details
    Tool and Die designing and making. Also 3-D Tool design.
    Using
    AutoCAD 2000
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    R.I.USA
    Posts
    90

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Image02292.jpgAs you can see by my screen shot, everything is toggled off and yet the Indicator remains. Quite a mystery to me the unknowing.

Similar Threads

  1. Can't Eliminate a Floating Toolbar
    By Acemon in forum AutoCAD General
    Replies: 29
    Last Post: 24th Aug 2011, 09:13 pm
  2. AutoCAD glitch plus dimension indicator?
    By PeteUK in forum AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    Replies: 4
    Last Post: 17th Apr 2008, 11:02 am
  3. Comand to eliminate useless lines
    By hydro in forum AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    Replies: 5
    Last Post: 28th Mar 2008, 02:46 am
  4. eliminate redundancy in list
    By vivekgrs in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 3
    Last Post: 15th Aug 2006, 08:39 am
  5. 3d indicator
    By LSR in forum Autodesk Inventor
    Replies: 1
    Last Post: 19th Dec 2005, 11:26 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts