+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Forum Newbie
    Using
    Architecture 2012
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    2

    Default help! why cant i use 3d objects?

    Registered forum members do not see this ad.

    mmmm so i just got autocad 2012 and im trying to make a college project but cant use the 3d objects n the tool palette (wall, window, etc), its not that i dont know how to... ive used t before no problem in my college's computer,, but i cant seem to use it in my laptop.... please someone help me... ive got the full version of autocad, so that shouldnt be the problem.. i even had that problem before when i had the student version.... help please and thank n advance =D......

  2. #2
    Luminous Being JD Mather's Avatar
    Using
    Inventor 2015
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Williamsport, PA
    Posts
    8,451

    Default

    This sounds like an AutoCAD Architecture question, not an AutoCAD question.

    ive got the full version of autocad, so that shouldnt be the problem
    AutoCAD or AutoCAD Architecture?

    http://www.cadtutor.net/forum/forumd...ecture-amp-ADT
    Certified SolidWorks Professional
    Autodesk Inventor 2014 Certified Professional
    Autodesk AutoCAD 2013 Certified Professional
    http://home.pct.edu/~jmather/content..._Tutorials.htm

  3. #3
    Super Moderator SLW210's Avatar
    Computer Details
    SLW210's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 PRO
    Computer:
    IBM Lenovo
    Motherboard:
    ACPI x86
    CPU:
    Pentium(R) Dual-Core CPU E5500 @ 2.80GHz
    RAM:
    4 GB RAM
    Graphics:
    Nvidia Quadro 600 1GB
    Primary Storage:
    300 GB
    Secondary Storage:
    650GB
    Monitor:
    ThinkVision 24"
    Discipline
    Multi-disciplinary
    SLW210's Discipline Details
    Occupation
    Design Draftsman
    Discipline
    Multi-disciplinary
    Details
    Mostly do drafting related to manufacturing. From doing site layouts with proposed updates, additions and renovations to be budgeted and submitted for bid, to updating and changing existing drawings to reflect maintenance and repair/revision work done on site.
    Using
    AutoCAD 2011
    Join Date
    May 2007
    Location
    South Florida, USA
    Posts
    10,063

    Default

    I have moved to Architecture & ADT Forum.

    Do you recieve any error messages?
    “A narrow mind and a fat head invariably come on the same person” Zig Zigler



  4. #4
    Forum Newbie
    Using
    Architecture 2012
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    2

    Default

    Quote Originally Posted by SLW210 View Post
    I have moved to Architecture & ADT Forum.

    Do you recieve any error messages?
    no, not at all... the thing is that i click on any of the tool palettes 3d objects and nothing happens... for example, i click on the wall option, so i can start making 3d walls, and nothing happens.... ve tried it in other computers and it s as simple as clicking the wall otion and start making 3d walls,, but i cant in mine =/......

  5. #5
    Super Moderator SLW210's Avatar
    Computer Details
    SLW210's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 PRO
    Computer:
    IBM Lenovo
    Motherboard:
    ACPI x86
    CPU:
    Pentium(R) Dual-Core CPU E5500 @ 2.80GHz
    RAM:
    4 GB RAM
    Graphics:
    Nvidia Quadro 600 1GB
    Primary Storage:
    300 GB
    Secondary Storage:
    650GB
    Monitor:
    ThinkVision 24"
    Discipline
    Multi-disciplinary
    SLW210's Discipline Details
    Occupation
    Design Draftsman
    Discipline
    Multi-disciplinary
    Details
    Mostly do drafting related to manufacturing. From doing site layouts with proposed updates, additions and renovations to be budgeted and submitted for bid, to updating and changing existing drawings to reflect maintenance and repair/revision work done on site.
    Using
    AutoCAD 2011
    Join Date
    May 2007
    Location
    South Florida, USA
    Posts
    10,063

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Have you tried running a Repair?
    “A narrow mind and a fat head invariably come on the same person” Zig Zigler



Similar Threads

  1. Trouble selecting multiple objects, deleting objects, etc.
    By johnnydy in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 3
    Last Post: 23rd Apr 2011, 11:32 pm
  2. how do I select objects through other 3d objects
    By MikeP in forum AutoCAD 3D Modelling & Rendering
    Replies: 18
    Last Post: 12th Feb 2009, 10:08 am
  3. Objects Bleed through to front Objects
    By stevo99 in forum AutoCAD 3D Modelling & Rendering
    Replies: 2
    Last Post: 12th May 2008, 09:18 pm
  4. Objects Bleed through to front Objects
    By stevo99 in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 0
    Last Post: 11th May 2008, 09:37 pm
  5. Selecting objects that are hidden by other objects
    By Siberian in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 2
    Last Post: 17th Jul 2007, 07:57 am

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts