Poll: What color is your AutoCAD drawing area?

+ Reply to Thread
Page 3 of 19 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast
Results 21 to 30 of 182
  1. #21
    Junior Member
    Discipline
    Manufacture
    Using
    AutoCAD 2012
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Pensacola, FL
    Posts
    13

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    I switch between blue and black. Once in a great while a pink color. The pink keeps me awake when coffee isn't doing it.

  2. #22
    Senior Member Squirltech's Avatar
    Computer Details
    Squirltech's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Enterprise, Service Pack 1
    Computer:
    BOXX
    RAM:
    32.0 GB
    Primary Storage:
    230 GB
    Monitor:
    Single DELL 34" Curved
    Discipline
    Surveying
    Squirltech's Discipline Details
    Occupation
    Project Coordinator
    Discipline
    Surveying
    Using
    Civil 3D 2013
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    30 15' N, 97 44' W
    Posts
    269

    Default

    69,69,69 Background in both Model and Paper spaces. Thanks to Lee Mac, I am now using a 134 crosshair in model space and yellow in paper space.
    T. Nelson - Project Coordinator
    http://www.sam.biz/

    "The only thing left to do is EVERYTHING!" - Jesse James
    "Work smarter, not harder" - Unknown

  3. #23
    Senior Member Currahee's Avatar
    Computer Details
    Currahee's Computer Details
    Operating System:
    Windows 10 Pro
    Computer:
    Home Built
    Motherboard:
    ASUS TUF SABERTOOTH 990FX R2.0
    CPU:
    AMD 4MHz FX-8350 Overclock to 4.5
    RAM:
    32 GB
    Graphics:
    Sapphire Radeon R9 270X 4GB GDDR5 Dual-X w/Boost
    Primary Storage:
    Kingston Digital 240GB SSD
    Secondary Storage:
    WD Blue 1TB 3.5 Inch SATA, WD My Book 4TB External
    Monitor:
    3 - 32" Acer Monitors
    Discipline
    Manufacture
    Currahee's Discipline Details
    Occupation
    Owner Currahee Woodworks
    Discipline
    Manufacture
    Using
    Inventor 2017
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Toccoa GA 30577
    Posts
    402

    Default

    Model - Black

    Paper - White
    Taylor

    AutoCAD & Architecture 2017
    Inventor Professional 2017
    Revit 2017

  4. #24
    Full Member AutoNewbie's Avatar
    Computer Details
    AutoNewbie's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 64
    Computer:
    Dell XPS
    CPU:
    Intel i7, 4 cores
    RAM:
    16 Gig
    Graphics:
    NVIDIA GeForce GTX 460 W/ 1 GIG
    Monitor:
    40" Sharp AQUOS
    Using
    Mechanical 2011
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Ozarks
    Posts
    76

    Default

    Black in model, white in paper....I use drawings from architects that must use white in model space, it's the only way to see some of the colors they use... totally screws up my perception....

  5. #25
    Super Member Tankman's Avatar
    Computer Details
    Tankman's Computer Details
    Operating System:
    XP Pro SP3
    Computer:
    IBM T60 Thinkpad™
    Monitor:
    36" LCD Monitor/TV, 14" Thinkpad™ T60
    Using
    AutoCAD 2007
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Eastern PA, USA
    Posts
    1,796

    Default

    Going from the board (paper) to black was "different" now, black background and staying in the "dark."

    Gave up the electric eraser and duster too!
    Tankman

    "When the well is dry, we know the worth of water." Ben Franklin ~ 1746

  6. #26
    Full Member 19cruthik68's Avatar
    Discipline
    Electro/Mech
    19cruthik68's Discipline Details
    Occupation
    Draftsman
    Discipline
    Electro/Mech
    Using
    AutoCAD 2012
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Doha, Qatar
    Posts
    82

    Default

    Black is the best among the color because its easy to see some of the small objects especially if the lines that you are going to use are light colors.

  7. #27
    Super Member resullins's Avatar
    Computer Details
    resullins's Computer Details
    Operating System:
    Windows 10
    Computer:
    Dell Precision T5500
    CPU:
    Intel Xeon E5405
    RAM:
    12.00 GB
    Graphics:
    NVidia Quadro FX 4500
    Monitor:
    Dual Dell 20" 16x9 running DVI-D
    Using
    AutoCAD 2017
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Nashville, TN
    Posts
    675

    Default

    Always black. With red crosshairs at maximum size. The crosshairs annoy the crap out of my boss, but it's what I'm used to.

  8. #28
    Senior Member
    Computer Details
    Mike_Taylor's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 64 Bit
    CPU:
    Intel I7 2600
    RAM:
    16GB DDR3
    Graphics:
    Nvidia GTX 550
    Primary Storage:
    2TB @ 7500 RPM
    Secondary Storage:
    1 TB @ 7500 RPM, 750GB @ 5200 RPM
    Monitor:
    2 @ 24"
    Discipline
    Electrical
    Mike_Taylor's Discipline Details
    Occupation
    Rombald Inc. - CAD Designer and CAD Specialist
    Discipline
    Electrical
    Details
    Primarily Electrical Building Systems Design The "Lighting Guy"
    Using
    AutoCAD 2014
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Stratford, Ontario, Canada
    Posts
    466

    Default

    Everything black excepts my print preview. I cant stand large crosshairs so i have the set to 3. Cross hairs are magenta in layout and white in model.

  9. #29
    Junior Member mammajamma's Avatar
    Using
    AutoCAD 2010
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    15

    Default

    Quote Originally Posted by resullins View Post
    Always black. With red crosshairs at maximum size. The crosshairs annoy the crap out of my boss, but it's what I'm used to.
    I have my crosshairs at 100%. Always have, always will (unless ACAD disables that capability).
    Unless your boss is working on your computer, what's it to him?

  10. #30
    Super Member resullins's Avatar
    Computer Details
    resullins's Computer Details
    Operating System:
    Windows 10
    Computer:
    Dell Precision T5500
    CPU:
    Intel Xeon E5405
    RAM:
    12.00 GB
    Graphics:
    NVidia Quadro FX 4500
    Monitor:
    Dual Dell 20" 16x9 running DVI-D
    Using
    AutoCAD 2017
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Nashville, TN
    Posts
    675

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    He doesn't usually, but we use GoToMeeting to go over new developments and other things, so he has to look at it, and sometimes will take over my computer.

    He's 2000 miles away from me, so it doesn't happen often...

Similar Threads

  1. Disable shortcut in the drawing area AutoCAD 2011 Mac
    By Rob K in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 5
    Last Post: 10th Aug 2011, 11:47 am
  2. AutoCAD Layout Background Color to Solid Black or Other Color
    By Between the Lines in forum AutoCAD RSS Feeds
    Replies: 0
    Last Post: 14th Jul 2010, 09:20 pm
  3. drawing area containing entities
    By salman in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 2
    Last Post: 24th Jun 2010, 07:52 pm
  4. Help with creating a solid color in a defined area
    By berol in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 3
    Last Post: 21st Apr 2010, 09:25 am
  5. How to copy a selected area of a drawing to a new drawing ??
    By mudi269 in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 11
    Last Post: 19th Mar 2010, 02:22 pm

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts