+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Forum Newbie Kaars's Avatar
    Computer Details
    Kaars's Computer Details
    RAM:
    24.0 gb
    Monitor:
    15" Dell and 60" Sharp
    Discipline
    Transport
    Kaars's Discipline Details
    Discipline
    Transport
    Details
    Design Draftmen
    Using
    Civil 3D 2011
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Edmonton, Alberta Canada
    Posts
    6

    Default How to align object after using sweep command

    Registered forum members do not see this ad.

    I have a track alignment, i am trying to make concrete slab on that alignment by using sweep. It works fine but problem is how to align that object with alignment. Alingment has elevation as well as object.

  2. #2
    Super Moderator SLW210's Avatar
    Computer Details
    SLW210's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 PRO
    Computer:
    IBM Lenovo
    Motherboard:
    ACPI x86
    CPU:
    Pentium(R) Dual-Core CPU E5500 @ 2.80GHz
    RAM:
    4 GB RAM
    Graphics:
    Nvidia Quadro 600 1GB
    Primary Storage:
    300 GB
    Secondary Storage:
    650GB
    Monitor:
    ThinkVision 24"
    Discipline
    Multi-disciplinary
    SLW210's Discipline Details
    Occupation
    Design Draftsman
    Discipline
    Multi-disciplinary
    Details
    Mostly do drafting related to manufacturing. From doing site layouts with proposed updates, additions and renovations to be budgeted and submitted for bid, to updating and changing existing drawings to reflect maintenance and repair/revision work done on site.
    Using
    AutoCAD 2011
    Join Date
    May 2007
    Location
    South Florida, USA
    Posts
    10,023

    Default

    I use _ALIGN or _3DALIGN in AutoCAD.

    Is this a Civil3D or AutoCAD question?
    “A narrow mind and a fat head invariably come on the same person” Zig Zigler



  3. #3
    Forum Newbie Kaars's Avatar
    Computer Details
    Kaars's Computer Details
    RAM:
    24.0 gb
    Monitor:
    15" Dell and 60" Sharp
    Discipline
    Transport
    Kaars's Discipline Details
    Discipline
    Transport
    Details
    Design Draftmen
    Using
    Civil 3D 2011
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Edmonton, Alberta Canada
    Posts
    6

    Default

    it's a Civil 3D QUESTION

  4. #4
    Super Moderator SLW210's Avatar
    Computer Details
    SLW210's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 PRO
    Computer:
    IBM Lenovo
    Motherboard:
    ACPI x86
    CPU:
    Pentium(R) Dual-Core CPU E5500 @ 2.80GHz
    RAM:
    4 GB RAM
    Graphics:
    Nvidia Quadro 600 1GB
    Primary Storage:
    300 GB
    Secondary Storage:
    650GB
    Monitor:
    ThinkVision 24"
    Discipline
    Multi-disciplinary
    SLW210's Discipline Details
    Occupation
    Design Draftsman
    Discipline
    Multi-disciplinary
    Details
    Mostly do drafting related to manufacturing. From doing site layouts with proposed updates, additions and renovations to be budgeted and submitted for bid, to updating and changing existing drawings to reflect maintenance and repair/revision work done on site.
    Using
    AutoCAD 2011
    Join Date
    May 2007
    Location
    South Florida, USA
    Posts
    10,023

    Default

    I have moved this thread to Civil 3D & LDD forum for you.
    “A narrow mind and a fat head invariably come on the same person” Zig Zigler



  5. #5
    Forum Newbie Kaars's Avatar
    Computer Details
    Kaars's Computer Details
    RAM:
    24.0 gb
    Monitor:
    15" Dell and 60" Sharp
    Discipline
    Transport
    Kaars's Discipline Details
    Discipline
    Transport
    Details
    Design Draftmen
    Using
    Civil 3D 2011
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Edmonton, Alberta Canada
    Posts
    6

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Thanks man

Similar Threads

  1. Using The Sweep Command (HELP)
    By Bobzy20 in forum AutoCAD 3D Modelling & Rendering
    Replies: 8
    Last Post: 4th Jul 2010, 08:11 pm
  2. how to use sweep command in 3D
    By srinu_vasu38 in forum AutoCAD 3D Modelling & Rendering
    Replies: 2
    Last Post: 17th Apr 2010, 01:13 pm
  3. Not understanding the sweep command
    By triglyph in forum AutoCAD 3D Modelling & Rendering
    Replies: 1
    Last Post: 7th Feb 2010, 06:15 am
  4. sweep command
    By ica_cici in forum AutoCAD 3D Modelling & Rendering
    Replies: 5
    Last Post: 30th Jun 2009, 07:02 am
  5. align an object to the ucs
    By Wookie in forum AutoCAD General
    Replies: 2
    Last Post: 7th Nov 2005, 12:39 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts